ΠΑΕΙ Η ΒΙΖΙΤ@ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: Ζητούνται «μοντέλα» για πρώτη ξαπλώστρα στο κύμα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
Καταγραφή13537

Σeξι κράχτες για τις ορδές των Αράβων αναζητούν μέσω αγγελιών τα beach bars της Μυκόνου την ώρα που τα κυκλώματα των ναρκωτικών αλλάζουν τις κωδικές ονομασίες στο εμπόρευμά τους για να ξεφεύγουν από τις Αρχές….

Εν όψει του τέλους του Ραμαζανιού στις 14 Ιουνίου, τα beach bars της Μυκόνου τρέχουν να γεμίσουν τις ξαπλώστρες τους με πανέμορφα κορίτσια σε ρόλο κράχτη με στόχο την εκτόξευση των τζίρων τους, ενώ τα «βαποράκια» που ελέγχουν τη διακίνηση των ναρκωτικών άλλαξαν για λόγους ασφάλειας τις κωδικές ονομασίες τους. Ετσι ο «κόκορας» (κοκαΐνη) έγινε coconut και η «σπανακόπιτα» (κάνναβη), mojito.

Δεν αρκεί μόνο ένα γκλαμ σκηνικό ή το premium beachlife concept που τους κάνει να νιώθουν σαν σύγχρονοι νομάδες, χρειάζεται το κάτι παραπάνω: πανέμορφες γυναίκες πλασαρισμένες στη διπλανή ξαπλώστρα, οι οποίες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν την αραβική γλώσσα, αρκεί να κατέχουν το body language. Που θα χαμογελάσουν με νόημα, θα παίξουν με το βλέμμα, θα αφήσουν υποσχέσεις λικνίζοντας με χάρη τα κορμιά τους πάνω στην καυτή άμμο.

Η αγγελία

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε μια αγγελία στα social media, όπου οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων γνωστού beach bar του νησιού, το οποίο φέτος μετακόμισε σε άλλη παραλία, γράφουν χαρακτηριστικά ότι ζητούν «νέα και όμορφα κορίτσια που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της Μυκόνου». Σύμφωνα με το περιεχόμενο της αγγελίας, στις υποχρεώσεις των νεαρών και όμορφων κοριτσιών είναι να βρίσκονται στην παραλία την ημέρα, να ποστάρουν φωτογραφίες τους στo Facebook και στο Instagram και το βράδυ να κυκλοφορούν στα σοκάκια της Χώρας με σέξι φόρεμα στο οποίο αναγράφεται η επωνυμία του beach bar για «σιωπηρή διαφήμιση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις παραλίες και στα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού υπόσχονται στις νεαρές γυναίκες να καλύψουν όλα τα έξοδα της διαμονής τους, τα γεύματά τους καθώς και τα αεροπορικά τους εισιτήρια, συν την αμοιβή τους. Για να προσληφθούν όμως πρέπει να περάσουν πρώτα από το απαραίτητο κάστινγκ.

mukonos4 mukonos3 mukonos2 mukonos1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μπουρδέλο κανονικο. Ξεπεσμός. Τι σχέση εχει η σημερινή Μύκονος με τη Μύκονο του 70 του 80 ακόμα και του 90. Καμία. Πλέον μόνο βίζιτες κατσαρίδες ποντίκια και ξενερωτους έχει το νησί.

  2. Αυτες οι αγγελιες χαρακτηριζουν ενα νησι μονον η την νοοτροπια μιας συγχονης κοινωνιας στην Ελλαδα? Αυτο μας κανει ανετους οικονομικα η καταδεικνυει την καταντια μιας κοινωνιας μετα απο 11 χρονια οικονομικου ξεπουληματος ( μετα δεκαετιων κακης οικονομικης διαχειρησεως πολιτικων ηγεσιων με ανοχη απο τους πολιτες) και στιγματιζει οχι που βρησκομαστε αλλα που καταληγουμε, ωρε που παμε ( Αυλωνιτης – ατακα). Στην αλλοδαπη ειμαστε κακοχαρακτηριζομενοι, η καταληξη ειναι ασχημη αν καταντησουμε εξω απο το σπιτι που λεγεται Ελλας να βαλουμε κοκκινα φαναρια. Τοτε μην αντιδρατε αν ο τουρκος θελησει να συνεχισει φανερα να κανει οτι εκανε 400 χρονια και σημερα μαζι με οποιον θα πληρωσει ( ασφαλως) για παροχες σε ειδος. Να θυμαστε την σαρια τις συνεπειες της ιστορικα και διαχρονικα και καλη τυχη με την ντεμεκ ανεξηθρησκεια που φτιαχνει ναους για λαθρομεταναστες αλλα ξεχνα βουδιστες σιντοιστες ινδουιστες κλπ μη αυτοχθονες που νομιμα ζουν εργαζονται και πληρωνουν φορους στον τοπο αυτο. Αφου λοιπον οι δευεροι δεν εχουν λογο ειναι πλεον σκοπιμο να επιστεψουμε στην Ελλαδα μετα απο μια βολτα διηλωνοντας προσφυγες με τοπο κατοικιας την μυκονο. Δηλ. Επιδοματα διαβιωσεως σιτισεως ενοικιου αλλα και καλυμμενες αναγκες απο μπανιο στην θαλασσα ως και τις φυσικες προσωπικες

  3. Πότε θα βουλιάξει το μπουρδέλο των ξεφτιλισμένων και ξεχειλωμένων «celebrities»;

  4. Κανουν την “παπια” οι ντοπιοι…γιατι τα ‘κονομανε απο παντου…

  5. θεμα τους εαν δεν καταλαβαινουν τι θα γινει

  6. Μπορεί να ήταν πάντα η Μύκονος νησί των “φραγκάτων”. “επωνύμων” κλπ, μπορεί πάντα να έβλεπες πράγματα που αλλού δεν τα συναντούσες αλλά τόσο χαμηλή αισθητική δεν θυμάμαι ποτέ να είχε. Στην ζωή μου έχω πάει δυο τρεις φορές άντε τέσσερις και η τελευταία ήταν για δουλειά ολίγων ημερών πριν 30 χρόνια! Ούτε τότε δεν ήταν αυτο που βλέπω συνέχεια στα μηντια τώρα παρόλο που και τότε ήθελα να φύγω το γρηγορότερο απο κει.
    Η καλύτερες και αξέχαστες δυο εβδομάδες στην Μύκονο ήταν το 80, 81 όπου στο λεγομενο παραντάις πήγαινες μόνο με βαρκάκι, δρόμος δεν είχε ανοίξει ακόμα, στην παραλία έβλεπες στην καρδιά του Αυγούστου κάποιυς σπαρμένους ανθρωπους που απείχαν μεταξύ τους πολλά μέτρα λέμε. Δεν θα ξεχάσω επίσης έναν αυτοσχέδιο πάγκο με καλάμια μέσα στην άμμο όπου ένα τυπάκι dj έπαιζε μουσική που όντως σε έκανε να απολαμβάνεις ένα ποτό χαλαρά και δεν ήταν ότι ναναι γενικά για χαβαλε και μπουγιο.
    Αλλα δεν φταιει το νησι, απλα η κοινωνια μας έγινε μπουρδελο γενικοτερα, εμεις ειμαστε παλι, δεν ειναι ταινια με ηθοποιους, ειναι η πραγματικοτητα. Τωρα ψαχνουν για πουτανακια να δειχνουν κωλαρακια για να προσελκυουν πεινασμενους …αραβες λεει. Ήμαρτον!

  7. Aν εχεις κωλο διαβαινε και μυαλο μυγας περπατα .,.,.,

    Φουστα που@#σακαι κορδελα…..,.,.

    Για καποια λεπτα δημοσιοτητος και καμποσα φραγκα στην τσεπη πουλανε το κορμι τους .,.,.,

    Για αυτο το μουν@#@ι σερνει καραβι

  8. Το μεγαλύτερο μπουρδελο του πλανήτη,,,,,όλη η σαπίλα σε ένα μόνο νησί!
    Κατσαρίδα και ποντικοκατουρα σε όλα τα μαγαζιά,,,ναρκωτικά,,πουτανες, απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και ζωής για ένα λαικ και για μια φώτο!

Comments are closed.