ΠΑΕΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ! Κούκλες του σεξ που μοιάζουν με φιλικά τους πρόσωπα, απαιτούν πλέον οι πελάτες

Κοινοποίηση:
4303513

Όπως εξήγησε ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού ενηλίκων, το να δημιουργήσει κάποιος μια κούκλα του σεξ που μοιάζει με ένα πραγματικό πρόσωπο συνήθως απαιτεί μόνο μια φωτογραφία του εν λόγω προσώπου.
Η ανερχόμενη βιομηχανία κούκλας του σεξ έχει γίνει πλέον μάρτυρας της εμφάνισης μιας νέας τάσης στους πελάτες της, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος προϊόντος, σύμφωνα με τη Daily Star.

«Λαμβάνουμε κάποια περίεργα αιτήματα για κούκλες, όπως κούκλες που μοιάζουν με φίλους» επισήμανε ένας ειδικός κατασκευαστής.

Ιδιοκτήτης ενός καταστήματος για ενήλικες που βρίσκεται κοντά στο Μπέρμιγχαμ παρατήρησε ότι υπάρχει μια «αυξανόμενη ζήτηση για κούκλες του σεξ που μοιάζουν με “καθημερινούς ανθρώπους”, προσθέτοντας ότι «όσον αφορά την προσαρμογή του προσώπου της κούκλας, μπορεί να γίνει οτιδήποτε άλλο φανταζόμαστε –  όπως μια διασημότητα, ένας νεκρός σύζυγος ή κάποιος που φαντασιώνεστε».

Επίσης αποκάλυψε ότι συνήθως χρειάζεται μόνο μια εικόνα του εν λόγω προσώπου για να δημιουργήσει μια κούκλα του σεξ που τους μοιάζει, αν και με αμοιβή περίπου 4.000 δολαρίων περίπου οι σχεδιαστές «μπορούν να πραγματοποιήσουν ακόμη και πιστές λεπτομέρειες από την προσωπικότητα της έμπνευσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΜΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ.

Comments are closed.