ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 24 ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ! Έβαλε πλώρη για Ευρωβουλή ο Αυτίας; Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος

Κοινοποίηση:
koVs0cE7D2px8sgqVdZf-750x430

Με δεδομένο ότι τον Μάιο έχουμε σίγουρα τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών, είναι λογικό να έχει ξεκινήσει ήδη η ονοματολογία σχετικά με τα πρόσωπα που είτε βολιδοσκοπούνται, είτε ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη κούρσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ  Τι μισθό παίρνουν οι ευρωβουλευτές – Όλα τα ποσά

Κάθε εβδομάδα, για να μην πούμε συχνότερα, εμφανίζεται και από ένας ενδιαφερόμενος για μετανάστευση στις Βρυξέλλες. Εσχάτως, πληροφορηθήκαμε ότι ανάλογο ενδιαφέρον επιδεικνύει και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, που κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι θα ήθελε να μετακινηθεί από τα τηλεοπτικά πλατό στα βουλευτικά έδρανα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ λέγεται ότι θα ήθελε (αν και το διαψεύδει) να του κάνει πρόταση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αδιστακτος! Για το μονο που ενδιαφερεται αυτος ο ανθρωπος ειναι η προσωπικη του προβολη κ τα φραγκα! Κοιτα να τα εχει παντα καλα με ολους. Μπορει να γλυφει απο το ΚΚΕ μεχρι την αλλη ακρη της βουλης. Ειναι απιστευτος

  2. Με διαφορα ο πιο γλειωδης τυπος των καναλιων! Αυτος δεν υπολογιζει τιποτα μπρος στα φραγκα κ την εκπομπη του. ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ! Ενας μεγαλος θεατρινος της tv..

  3. Όποιος αρχηγός κόμματος θέλει να “πατώσει” σε οποιεσδήποτε εκλογές έχει ένα σίγουρο ονοματεπώνυμο. Δεν χρειάζονται σχόλια, η πραγματικότητα ξεπερνάει σε “κακία” οποιονδήποτε σχολιαστή.

Comments are closed.