ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Ιταλός νευροχειρούργος για Σουμάχερ: «Δεν…»

Κοινοποίηση:
ap_06102908074

Ο Νίκολα Ατσάρι επισημαίνει ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις μετά το καταστροφικό ατύχημα πριν από έξι χρόνια
Τίποτε δεν θυμίζει τον Μίκαελ Σουμάχερ, αποκαλύπτει Ιταλός νευροχειρουργός από το νοσοκομείο της Μπολόνια. Ο Νίκολα Ατσάρι αποκάλυψε πως ο θρυλικός πιλότος της Formula 1 έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις και δεν θυμίζει σε τίποτε την εικόνα του πρωταθλητή που έχουν όλοι στο μυαλό τους, έξι χρόνια μετά από το τρομακτικό ατύχημα στις πλαγιές των γαλλικών Άλπεων.

Ο 51χρονος γερμανός είχε υποστεί σχεδόν ολέθρια εγκεφαλική βλάβη τον Δεκέμβριο του 2013, όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο ενώ έκανε σκι. Μετά από ένα μακροχρόνιο κώμα, ο Νίκολα Ατσάρι υποστηρίζει πως ο Σουμάχερ είναι «ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από αυτό που θυμόμαστε στις πίστες της Formula 1. Χρειάζεται φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο από ομάδα ιατρών και φυσικοθεραπευτών. Ο τραυματισμός που υπέστη έχει επιπτώσεις όπως μυική ατροφία, πρόβλημα τους τένοντες, οστεοπόρωση».

O Σουμάχερ νοσηλεύεται πια στη βίλα του στη Γενεύη, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Κορίνα και τα δύο του παιδιά, την 22χρονη Τζίνα-Μαρί και τον 20χρονο Μικ. Κατά καιρούς υπάρχουν διαρροές σχετικά με την υγεία του, όπως αυτή του Ατσάρι, ενώ ο πρώην διευθυντής της Ferrari, Ζαν Τοντ είχε αποκαλύψει μέσα στο 2019, πως συνεχίζει να δίνει τη μάχη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: