Ο Salt Bae βρήκε το μπελά του από την επίσκεψη Μαδούρο στο εστιατόριο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το μπελά του βρήκε ο Τούρκος σεφ Salt Bae, κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ, μετά την επίσκεψη του Νίκολας Μαδούρο στο εστιατόριό του στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο που δείχνουν τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να απολαμβάνει των υπηρεσιών του διάσημου για την κίνηση με την οποία αλατίζει τα κρέατα Τούρκου σεφ, τα εστιατόρια του Salt Bae δέχθηκαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε ιστοσελίδες αξιολόγησης ενώ διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο σε κατάστημα της αλυσίδας Nusr-Et στο Μαϊάμι.

Τουλάχιστον μια ιστοσελίδα, μάλιστα, χρειάστηκε να τροποποιήσει τα εισερχόμενα σχόλια για τα εστιατόρια του Νουσρέτ καθώς οι κριτικές ήταν της τάξης του ενός αστεριού με σαφής πολιτικές αιχμές. «Εγώ σχεδίαζα να πάω στο εστιατόριο αυτό αλλά είδα ότι δίνουν φαγητό σε κομμουνιστές δικτάτορες» έγραψε ένας σχολιαστής με έναν δεύτερο να σημειώνει ότι «το εστιατόριο είναι υπερτιμημένο και με χαμηλή ηθική».

Ο Νουσρέτ κατηγορείται ως «συνεργός ενός δολοφονικού καθεστώτος» μετά και τις εικόνες που τον δείχνουν, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνει και ευμεγέθη πούρα με τον Μαδούρο.

Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν την περασμένη Τετάρτη όταν διαδηλωτές απέκλεισαν την πρόσβαση στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ στο Μαϊάμι κρατώντας σημαίες της Βενεζουέλας.

Λάδι στη φωτιά είχε ρίξει νωρίτερα ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter είχε γράψει «δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο περίεργος Saltbae αλλά αυτός που φιλοξενεί με περηφάνια είναι ο υπέρβαρος δικτάτορας ενός κράτους που το 30% των πολιτών του τρώει μια φορά την ημέρα και τα βρέφη υποσιτίζονται».

 

Οι αντιδράσεις, πάντως, δεν επηρεάσαν τον Μαδούρο, ο οποίος όχι μόνο δήλωσε ότι θέλει να ξαναπάει στο εστιατόριο του Saltbae γιατί τον αποκάλεσαν «σουλτάνο Μαδούρο» αλλά σε συνέντευξη τύπου δεν δίστασε να αναπαραστήσει τη δημοφιλή κίνηση του Τούρκου σεφ ανακοινώνοντας ότι τον έχει καλέσει στο Καράκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: