Ο “Giannis” άρχισε να ζητάει… λεφτά και τη γνωστή “ταρίφα”! Πάει στα δικαστήρια!

Κοινοποίηση:
antetonkumbo_

Φαίνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο… αρπακτικό!

Γιατί;

Κρατηθείτε!

Ζητάει το ποσό των 2.000.000 δολαρίων  από εταιρεία που χρησιμοποίησε παρανόμως το nickname του, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας theblast.com.

Ειδικότερα, ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς πηγαίνει στα δικαστήρια την εταιρεία Sportz Cases, LLC καθώς θεωρεί πως εκείνη εκμεταλλεύθηκε το κατοχυρωμένο πλέον “Greek Freak” χωρίς να πληρώσει τα ανάλογα δικαιώματα με αποτέλεσμα να μπει στο μικροσκόπιο του MVP του ΝΒΑ και των ανθρώπων του.

Ο Αντετοκούνμπο υποστηρίζει ότι δεν έδωσε ποτέ την άδειά του στη συγκεκριμένη εταιρεία που κατασκευάζει θήκες για κινητά τηλέφωνα, η οποία σταμάτησε να παράγει τα προϊόντα της με το nickname του Γιάννη και έβαλε το “The Baller” δίπλα στη μορφή του.

Σύμφωνα πάντα με το theblast.com, ο Greek Freak ζητά αποζημίωση 2.000.000 δολαρίων για ζημιά στο brand του, αλλά και τα κέρδη που είχε η Sportz Cases, LLC από τα προϊόντα με τη μορφή του.

Αυτή είναι η δεύτερη αγωγή που κατέθεσαν οι άνθρωποι του Αντετοκούνμπο τους τελευταίους μήνες, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και απέναντι σε εταιρεία που χρησιμοποίησε τα “GREEK FREAK” και “GREEK FR34K” χωρίς την άδειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Αυτό και αν είναι οξύμωρο ένας άνθρωπος νιγηριανης καταγωγής να κάνει μήνυση σε εταιρία γιατί χρησιμοποίησε το greek freak δηλαδή αν αυτος θεωρηθεί σαν θυγατρική του greek freak η mother company ελλαδα τί πρεπει να κάνει;

  2. Και καλά κάνει.Όσα πέτυχε τα πέτυχε με τη δουλειά του και τον ιδρώτα του.
    Δεν μπορεί κάποιοι να τον εκμεταλεύονται και να κερδοσκοπούν.

  3. Δεν το κανω για μενα για την καημενη την μανα μου!!!!

  4. Καλά κάνει! Θα βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος να εκμεταλλευτεί το όνομα του;

Comments are closed.