Ο 75χρονος με κορμί 20αρη άφησε άφωνους τους κριτές στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Κοινοποίηση:
gfg-735x454

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σάκης Τανιμανίδης όταν είδαν το σόου που έδωσε ο Δημήτρης Ομηρίδης.

Ο Δημήτρης Ομηρίδης είναι κοντά στα 75 και εμφανίστηκε στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κάνοντας γυμναστικές επιδείξεις.

Ο κ. Ομηρίδης έχει γυμναστική σχολή και αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός…

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή του:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Συμφωνω σε απολυτο βαθμο με το bulldog! Οσο για καποιους ανιδεους που τολμουν να εχυν και αποψη χωρις να γνωριζουν,τι να πω…Ηλιθιοι θα υπαρχουν παντα!

  2. αταλαντη καπουτζιδη κλεισε το στομα δεν ειναι αυτο που θες

  3. Tελικά και στα γεράματα δουλεύουν οι πρωτεΐνες, κρεάτινες, στεροειδή κτλ χαχα. Κλασικη περιπτωση γερου που θελει να μοιαζει με 20αρη. Με τοσες ουσιες που εχεις παρει παππου σε 5 χρονια δε σε βλεπω να…… ……. πολλες φορες η εμφανιση παραποιει το τι συμβαινει μεσα σε αυτους που τρομπαρουν το σωμα με διαφορα χημικα.Βλεπε ολους τους μεγαλους body builder που ειναι στα θυμαρακια.Ξερω πολλοι θα με βρισουν τωρα , αλλα οποιος εχει ανοιχτο μυαλο θα με καταλαβει.

    1. Δεν έχεις ιδέα από γυμναστική και λες παπαριές όπως και οι πιο πολλοί σαπιοκοιλιάδες.Φέρε μου εσύ body builders να κάνουν αυτά που κάνει ο άνθρωπος και μετά μιλάς.Ο συγκεκριμένος είναι πραγματικά γυμνασμένος καθώς γυμνάζεται με το βάρος του σώματος του και όχι με βάρη

Comments are closed.