Ο χάχας! Επικό ξεφτίλισμα πάλι!! Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλεί «γαμημέ…η» την Ελλάδα σε ερώτηση προς Α.Τσίπρα και αυτός ΓΕΛΑΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μία προσβλητική ερώτηση για την Ελλαδα, Γερμανού δημοσιογράφου προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αντί να δεχθεί την κατάλληλη απάντηση, έγινε δεκτή με γέλια από τον Α.Τσίπρα ο οποίος απάντησε «άλλα ‘ντ’ άλλων».

Το περιστατικό συνέβη κατά τη συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στο συνέδριο του SPD στη Γερμανία.

Στο βίντεο, ένας δημοσιογράφος σατιρικής εκπομπής της Γερμανίας προσεγγίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον ρωτάει: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο fucked up (σ.σ.: γαμημέ..νο) από την Ελλάδα;», με την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια. Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στην προσβολή, αλλά ακολούθησε γελώντας και αυτός.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, αρχικά επικράτησε αμηχανία και στην συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον δημοσιογράφο ότι αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την Αντρέα Νέιλς (Γερμανίδα βουλευτή) να μιλά με έναν «τόσο αριστερό λόγο», γεγονός που τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα στο debate του SPD.

Σε εκείνο το σημείο, η κα Νέιλς φίλησε τον Αλέξη Τσίπρα και οι παριστάμενοι ξέσπασαν εκ νέου σε γέλια.

Ο δημοσιογράφος εργάζεται για την σατιρική εκπομπή Heute-Show του τηλεοπτικού σταθμού 2DF.

Η προσβολή της χώρας μας έμεινε αναπάντητη από τον Έλληνα πρωθυπουργό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποια χώρα του ρε μάγκες; Άπατρις είναι και ανθέλληνας όπως και όλο το σκυλολόι που κυβερνάει από όταν έριξαν τον Παπαδόπουλο και μετά.

  2. AΛΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΣΟΥΝΕ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ…..ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ……

Comments are closed.