Ο «φασίστας» Τσιτσιπάς & η ανάρτησή του που θα «τσούξει» τους εθνομηδενιστές!

Κοινοποίηση:
1

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι ένας ακόμη τενίστας. Είναι ένας σπουδαίος τενίστας. Ένας σπουδαίος αθλητής. Κι ένας σπουδαίος Έλληνας. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Στέφανος παίρνει πολύ μεγάλη αγάπη από τους Έλληνες στις εξέδρες. Κάθε του αγώνας είναι μια μικρή ή μεγαλύτερη γιορτή. Απ’αυτές που ξέρουν να στήνουν οι Έλληνες. Αυτοί που ζουν στο εξωτερικό. Που δεν φοβούνται να σηκώσουν τη σημαία ψηλά. Που δεν φοβούνται να υπερασπιστούν την έννοια πατρίδα. Που δεν φοβούνται να βροντοφωνάξουν ότι είναι Έλληνες.

Ο Στέφανος, με το που τελείωσε ο τελευταίος του αγώνας στο αυστραλιανό Open, νικηφόρος αγώνας, ακόμη ένας, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με φόντο τις ελληνικές σημαίες. Αυτές που κρεμούν στις εξέδρες οι συμπατριώτες του. Και θυμήθηκε κάτι που είχε γράψει ο Όμηρος στην Ιλιάδα, αποδίδοντας τον στον Έκτορα. Το πιο τραγικό και συνάμα πιο ηρωϊκό πρόσωπο σε αυτό το έπος, αναφέρει ο Ν. Συρίγος για το onsports.gr.

Τον Έκτορα της θυσίας και της προσφοράς: «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης» έγραψε ο Στέφανος. Τι σημαίνει; «Ενας είναι ο καλύτερος οιωνός, ν’αγωνιζόμαστε για την πατρίδα». Δύσκολα τα πράγματα Στέφανε. Έμπλεξες. Τι τα θες αυτά τα… φασιστικά ρε Στέφανε; Γίνε κι εσύ «απατριδίκ» (κατά το απολιτίκ) να σε παίζουν θετικά τα ΜΜΕ, να σε αγαπάνε, να είσαι ΙΝ!

Άσε τις σημαίες και τις πατρίδες στην άκρη. Αυτά είναι ακραία πράγματα… Φασιστικά! Δεν θα αργήσει Στέφανε η στιγμή που θα δεις κάτω από κάποιο post σου να σου γράφουν «Ουστ, ρε φασίστα Τσιτσιπά!». Δεν θα αργήσει. Να είσαι προετοιμασμένος… Είσαι Έλληνας Στέφανε. Κι εδώ, ο πατριωτισμός έχει βαφτιστεί από καιρό, φασισμός. Κι ο πατριώτης φασίστας… Μακάρι όμως εσύ, μεγάλε, να πας κόντρα στο ρεύμα. Και να συνεχίσεις να κρατάς τη σημαία ψηλά. Μας έφτιαξες ρε μάγκα! Να σ’έχει ο Θεός καλά…
Yγ. Σαν τον Στέφανο, να ξέρετε κάποιοι, είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Και δεν χαρίζουμε την πατρίδα, ούτε στους φασίστες αλλά ούτε και στους απάτριδες. Θα την κρατήσουμε με κάθε τρόπο και τίμημα για αυτούς που τιμούν κάθε γράμμα από τη λέξη, Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κάθε φασίστας είναι πατριώτης. Έλεος με την καραμέλα και την προπαγάνδα των αναρχοάπλυτων και κομ-μουνιστών. Αντί να αποποιείστε έναν όρο, μάθετε να τον αποκαθίσταται. Μάθετε δηλαδή να σκέφτεστε ορθολογικά όπως οι αρχαίοι Έλληνες. Η αριστερά όχι μόνο προσπάθησε για αποκατάσταση αλλά εν ανάγκη ξέπλυνε κιόλας το όνομα της. Ξυπνάτε…

    1. Κάθε φασίστας είναι φασίστας και μισάνθρωπος ενώ ο πραγματικός, αγνός πατριώτης δεν είναι φασίστας.

Comments are closed.