Ο στυγερός δολοφόνος που εκτέλεσε εν ψυχρώ πατέρα και γιο! – Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα που πάγωσε την Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
αφ

Το πρωτοφανές έγκλημα που πάγωσε την κοινή γνώμη, έγινε τον Ιούλιο του 2015. Νεκροί μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στις Σέρρες ο συνταξιούχος φαρμακοποιός Δημήτρης Αφείδης 72 χρόνων και ο 27χρονος γιος του Γιώργος.
Τα όσα ήρθαν στο φως πήραν μορφή και έγιναν εικόνα, με ειδική τεχνική επεξεργασία.

Φάνηκε ο δράστης να πλένει τα χέρια του και το μαχαίρι του εγκλήματος, να τα σκουπίζει με χαρτί υγείας και να το πετάει στην τουαλέτα. Παρουσιάστηκαν τα εντυπώματα παπουτσιών του δράστη αλλά και του συνεργού του πάνω στο αίμα των θυμάτων.

ento2 ento1

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της έρευνας…

Mέσα σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, η εκπομπή Φως Στο Τούνελ παρουσίασε τα στοιχεία της έρευνας της για το διπλό φονικό των Σερρών.

Ο πατέρας ήταν πεσμένος ο μισός κάτω από το τραπέζι της κουζίνας και το σώμα του είχε κλίση προς το πλάι σαν να ήταν σε θέση άμυνας, με μαζεμένα τα χέρια και τα πόδια.

Ο γιος βρισκόταν νεκρός στον εσωτερικό χώρο της εξώπορτας του διαμερίσματος.

Από τα σφοδρά χτυπήματα που ο δράστης κατάφερε στα θύματά του φέρεται να τραυματίσθηκε και ο ίδιος από τη λάμα του μαχαιριού που χρησιμοποίησε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν βιολογικό υλικό ενός άγνωστου άνδρα, που χαρακτηρίζεται δραστικό, σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού.

Ανίχνευσαν ίχνη αίματος στο νιπτήρα της μικρής τουαλέτας του διαμερίσματος. Μια μπλε πετσέτα χειρός που ήταν τοποθετημένη δίπλα στον νιπτήρα, δεν βρέθηκε και πιστεύεται ότι ο δράστης κάλυψε με αυτή πιθανό τραύμα του. Μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας εντοπίστηκε ένα κομμάτι χαρτί υγείας με αίμα. Τα στοιχεία αυτά οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο δράστης, μετά τη συμπλοκή, πλύθηκε και αφού σκούπισε το μαχαίρι με το χαρτί υγείας, το πέταξε μέσα στη λεκάνη.

Τι πέταξαν στα σκουπίδια…

Σημαντική μαρτυρία έκανε λόγο για δύο άνδρες που κινήθηκαν ύποπτα μετά το έγκλημα στην περιοχή Λευκώνα Σερρών. Ο ένας από αυτούς πέταξε σε ένα κάδο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ένα τζιν παντελόνι. Και οι δύο κινήθηκαν με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η ιατροδικαστής

Σε τηλεφωνική της παρέμβαση, η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου που εξέτασε τα θύματα, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη:

«Είναι σημαντικό που με τη δική σας βοήθεια υποθέσεις σαν κι αυτή που επιδέχονται λύσης, να έρχονται στο προσκήνιο.Πρέπει να πω πως συνεργαστήκαμε στενά στην συγκεκριμένη υπόθεση με την αστυνομία Σερρών και ευχή όλων μας είναι να εξιχνιαστεί. Προσπαθήστε αυτές οι υποθέσεις να μην ξεχνιούνται…».

Οι έρευνες των Αρχών για το διπλό φονικό των Σερρών

Οι εκτιμήσεις των Αρχών από τα έως τώρα ευρήματα δείχνουν ως κίνητρο την ληστεία ή την κλοπή από έναν δράστη, πιθανόν με τη συμμετοχή συνεργού. Αν και βρέθηκε το γενετικό υλικό του, δεν μπόρεσε να οδηγήσει μέχρι σήμερα στην ταυτοποίηση συγκεκριμένου ατόμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: