Ο πρώτος επώνυμος σε καραντίνα! Θετική στον ιό η Μαρία Σολωμού! Η απομόνωση στο σπίτι της και η μακάβρια απορία…

Κοινοποίηση:
1

Αυτός ο ιός που ευθύνεται για τόσους θανάτους δεν κάνει εξαιρέσεις. Έτσι, η Μαρία Σολωμού έπεσε θύμα του.


Η ηθοποιός περνάει δύσκολες ώρες καθώς  διεγνώσθη με τον ιό H1N1 και μάλιστα το ανακοίνωσε η ίδια στο instastory της. Εμφανώς ταλαιπωρημένη, χλωμή κι εξαντλημένη προσπαθεί να το ξεπεράσει, ενώ μοιράζεται με τους φίλους τους ακόμη και την απομόνωσή της, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο, βρίσκεται ήδη δυο μέρες σε κανονική καραντίνα κλεισμένη μέσα στο σπίτι της και ολομόναχη.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αυτή έχει ανοσία στα μικρόβια. Τόσα χρόνια πηδιότανε με τον αναρχοάπλυτο Πάνο Μουζουράκη. Να κοιτάξει να επιστρέψει στο Δημόσιο την σύνταξη του πεθαμένου πατέρα της.

  2. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΡΟΚΑΛΟ ????ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!! ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΟΙΑΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!!!!

    1. Συμμοριτισα μεγάλου βεληνεκούς!!!!

  3. Τι σχέση έχει ο H1N1 με το κορονοϊό;

  4. Δε πειραζει να κατσεις να σκεφτεις καποια πραγματα. Α. Και μεινε μεσα.

  5. ΤΟΣΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ ΄΄ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ΄΄ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚ@ΛΟΜΠΑΡ ΤΟΥ ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ……

Comments are closed.