Ο πρώτος άνθρωπος που αναγνωρίστηκε ως «nonbinary» στις ΗΠΑ μετανιώνει που έλαβε ορμόνες και προειδοποιεί για την trans απάτη

Κοινοποίηση:
1

Ο Jamie Shupe, ο πρώτος άνθρωπος στις Ηνωμένες Πολιτείες που αναγνωρίστηκε επίσημα ως “nonbinary” λέει τώρα ότι ήταν “απάτη” (ή «μούφα») και σημειώνει ότι τα mainstream media και οι LGBT οργανώσεις τον αντιμετωπίζουν τώρα σαν να μην υπάρχει.


Σε άρθρο του στην Daily Signal, ο Shupe, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στο βιολογικό του φύλο, εξηγεί ότι πριν από τέσσερα χρόνια έγραψε για την απόφασή του να ζήσει «αυθεντικά» ως γυναίκα που είπε ότι ήταν πάντα στους New York Times. Πριν από τρία χρόνια, ισχυρίστηκε ότι ήταν nonbinary – ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό – και του επετράπη να αναγνωριστεί ως τέτοιο από την πολιτεία του Όρεγκον. Ήταν το πρώτο άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες στο οποίο αποδόθηκε επίσημα ένα “τρίτο” φύλο στα νομικά έγγραφά του.
Τώρα, θέλω να ζήσω και πάλι ως ο άντρας που είμαι”, γράφει ο Shupe, εξηγώντας ότι ενώ έπαιρνε ορμόνες και συμμετείχε σε “ιατρικό transgenderism” για αρκετά χρόνια, δεν προχώρησε ποτέ σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα και σήμερα θεωρεί τον εαυτό του τυχερό.
“Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την γλύτωσα τόσο απλά. Η ψυχή μου είναι αιώνια σημαδεμένη και έχω μια σειρά από θέματα υγείας από το μεγάλο ιατρικό πείραμα”, είπε.

Ο Shupe εξήγησε λεπτομερώς πώς η τρανσέξουαλ κοινότητα παρουσιάζει την ζωή ως άτομο του αντίθετου φύλου ότι είναι τόσο υπέροχη όσο και ικανοποιητική, όταν στην πραγματικότητα την καθιστά πιο άθλια. Η σύγχυση του επιδεινώθηκε από επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου οι οποίοι γράφουν τώρα γράμματα λέγοντας ότι οι ασθενείς τους με σύγχυση φύλου γεννήθηκαν ουσιαστικά σε «λάθος σώμα», μια έννοια που έχουν επικυρώσει δημόσιες υπηρεσίες και δικαστήρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: