Ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου ζητάει συγγνώμη και να τιμωρηθεί ο γιος του

Κοινοποίηση:
1

Συγγνώμη εκ μέρους του γιου του, ζητάει ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον.

Ο ιερέας πατέρας του Γιάννη Παρασκάκη, ο οποίος βίασε και δολοφόνησε την 52χρονη Αμερικανίδα βιολόγο, έσπασε τη σιωπή του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ζήτησε να τιμωρηθεί ο γιος του. «Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη», είπε ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου, ενώ στη ερώτηση αν ζητάει «συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του δήλωσε «ναι».

Την ώρα που το οικογενειακό περιβάλλον του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, δήλωνε ότι δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό για τη δράση του, περιγράφοντας ως έναν ήσυχο, φυσιολογικό άνθρωπο, άνθρωποι που είχε τύχει να τον γνωρίσουν έχουν αναφερθεί σε περίεργες, κατά καιρούς, συμπεριφορές του.
Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του 27χρονου δολοφόνου της Σούζαν Ιτον παραδέχθηκε χθες εμμέσως ότι ίσως ο πελάτης του έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες. «Φυσικά κάτι απ’ όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ» σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: