Ο πατέρας της Britney Spears κατηγορείται για κακοποίηση του γιου της!

Κοινοποίηση:
britney-spears

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο πατέρας της Britney Spears, Jamie κακοποίησε τον 13χρονο γιο της, Sean.

H καταγγελία έγινε από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των δυο παιδιών της τραγουδίστριας, Kevin Federline.

Στις 25 Αυγούστου ο Kevin βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του τη στιγμή που την ευθύνη των παιδιών είχε η Britney.

Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, φαίνεται πως η τραγουδίστρια πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν στο σπίτι τους, ενώ αργότερα τα αγόρια πήρε ο πατέρας τους Κevin.

Μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία η αστυνομία έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση. Να θυμίσουμε πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο Kevin Federline παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν τρία χρόνια μετά το 2007.

Να τονίσουμε πως η αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του ενός εκ των δυο αγοριών από τον πατέρα της τραγουδίστριας έγινε λίγες μόνο ώρες αφότου έγινε γνωστή μια άλλη είδηση που αφορά στην κηδεμονία των παιδιών του πρώην ζευγαριού. Σύμφωνα με το TMZ, το πρώην ζευγάρι έκανε νέα συμφωνία για τον 13χρονο Sean και τον 12χρονο Jayden. Τα παιδιά θα περνούν το 70% του χρόνου τους με τον μπαμπά τους και το υπόλοιπο 30% με τη μαμά τους – και όχι 50-50 που ήταν έως τώρα.

Στην απόφαση αυτή ενδεχομένως να έπαιξαν ρόλο και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό.

peoplegreece.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: