Ο παππούς της ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος χαροπαλεύει κι εκείνη ερωτοτροπεί! Αυτός είναι ο γόνος γνωστής οικογένειας, που έκλεψε την καρδιά της Μαρίας Ολυμπίας! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
konstantinos-olympia

Ο παππούς της, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ δίνει μάχη για την υγεία του καθώς αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να ερωτοτροπεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ρε μαναβη τραβα πουλα κανενα μπροκολο ρε κρετινε, και συ ρε μεταξοσκουλιξ στην ουσια λες ότι αμεσεα υπευθηνος για την μετέπειτα πολιτικη κατασταση στην χωρα υπόλογος είναι ο παπαδοπουλος,σωστο αυτό αρα η καραμελα των χουντολαγνων ελειωσε !!

  2. Εγώ ξέρω πως έφυγε ο βασιλιάς για να μας έρθουν βασιλιάδες. Καλαμανλης. Πακης και άλλοι.

  3. δεν θυμαμαι εγω οταν ηταν αρρωστοι οι παπουδες μας να καθομασταν πανω απο το κεφαλι τους γιατι αυτη επρεπε να ειναι πανω στον παπου της

  4. Ποιός βασιλιας γαμωτο.. Οι Έλληνες δεν τον αναγνώρισαν ποτέ ως βασιλιά τους!. Γι αυτό και ήρθε ο Παπαδόπουλος για να τον διώξει. Έγινε δημοψήφισμα στις 29 Ιουλίου τού 1973 με το εξης ερώτημα: Θέλετε να καταργηθεί η μοναρχία και να εγκαθιδρυθεί Προεδρική Δημοκρατία;
    Οι απαντήσεις ήταν οι εξης. Τις αναγράφω οπως ακριβώς γράφτηκαν στις εφημεριδες της εποχής:
    Εγγ/νοι 5.840.981
    Ψήφισαν 4.992.032
    Έγκυρα 4.934.424
    ΝΑΙ 3.870.124 78,4% είπε να παει στα τσακίδια το ρεμάλι
    ΟΧΙ. 1.064.300 είπε τον θέλουμε ακόμη γιατί μάς ταίζει κι εμας για να τον υπερασπιζόμαστε (πολιτικοί, βουλευτες, εκδοτες, επιχειρηματιες..)
    Αποχή 14,5% (κατάλαβες προεδράρα της δημοκρατίας ποιά αποχή είναι ανεκτή απο το Σύνταγμα της Χώρας σε μια αληθινή Δημοκρατία;)
    Και δεν επρεπε να του δωθει τίποτα ως αποζημιωση τού κερατά. Αυτός ο κ@ριόλης έπρεπε να μας αποζημιωσει εμας για οσα περάσαμε σαν λαος απο τις δαπάνες που εκανε να καλοπερνάει και να ξεπουλάει την Ελλάδα. Ενας γερμαναράς βρωμόγυφτος ήταν απο το σόι των γλύξμπουρδων – γλυδιάρηδες βλαχαδερά μπουρδολόγοι ήταν, οπως ολοι οι γερμανοι. Ποτέ τους δεν έφτιαξαν αληθινό βασίλειο οι γερμανοί. Βλάχους και αμόρφωτα ζωα ανέβαζαν στον θρόνο. Και αποδεικνυεται απο τα κ#λοπαιδα που απέκτησαν. Ουτε ενα άξιο, μορφωμένο με παιδεία και ιδανικά – όλα για το χρημα και για το “φαίνεστε” είναι. Δειτε και την εγκόνα τού λεχρίτη. Είναι αυτή η τδούλα απόγονος βασιλικής οικογένειας; Ο Αληθινός Βασιλιας γίνεται πρώτα αυτός και η οικογενειά του, πρότυπα για τον λαό! Είναι αυτοί οι άχριστοι και άχρηστοι πρότυπα για κάτι; Ούτε να γράφουν δεν έχουν μάθει ακόμη. Μόνο για να τρωνε, να καλοπερνάνε και να μαλακίζ@νται κάνουν.. Ο “κωσταντίνος” ήταν ο πρώτος με το νούμερο 666 τού διαβόλου. Οι ανισόρροποι! Ο τελευταίος ήταν ο αλ 6.., μένει να δουμε και το ενδιάμεσο που μας ξεπούλησε και μας οδήγησε εδω.

    1. Βασικα ο Παπαδοπουλος οχι μονο δεν ηθελε να τον διωξει (ενω αλλοι οπως ο Λαδας επεμενε να τον εκτελεσουν),αλλα ηθελε να τον επαναφερει κιολας,αλλα ο Κοκος εκανε την μια μαλακια πανω στην αλλη.Στην αρχη εκανε το γελοιο αντικινημα του Δεκεμβρη του 67,μετα πηγε στη Ρωμη και το επαιζε αντιστασιακος με δηλωσεις και επαφες αντι να στηριξει το κρατος του και την κυβερνηση,και μετα εκανε και το αλλο γελοιο κινημα του Ναυτικου,και φυσικα οσο διαστημα ηταν συτοεξοριστος συνεννοουταν και ακουγε τον Κ.Καραμανλη,ο οποιος τον κοροιδεψε και του την εφερε.Ουσιαστικα ο Καραμανλης εδιωξε τον Κωνσταντινο,οχι ο Παπαδοπουλος.

  5. αμα ειναι αρωστος ο παππους δηλαδη αφηνουμε την γκομενα, η τον γκομενο ? αυτο ειναι τι θεμα ? η οτι ο φραγκας αιγυπτιος μας εφαγε το κοριτσι ?

Comments are closed.