Ο παλάβρας Ρώσος “Ναπολέοντας” που σκότωσε την 24χρονη ερωμένη του και την έκοψε κομμάτια, χορεύει με το “μπουμπούκι” του και τη στολή του Γάλλου στρατηλάτη

Κοινοποίηση:
sokolof

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του διακεκριμένου ιστορικού της ναπολεόντειας περιόδου ο οποίος τεμάχισε και έριξε στο ποτάμι την ερωμένη φοιτήτριά του.

Σε οπτικό υλικό που δημοσιεύουν τα ρωσικά ΜΜΕ διακρίνεται ο ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ να χορεύει με την ερωμένη του σε έναν θεματικό χορό, μόλις έναν χρόνο πριν τη σκοτώσει και διαμελίσει το σώμα της.

Το βίντεο δείχνει τον Σοκόλοφ να πίνει σαμπάνια με την 24χρονη κοπέλα του Αναστασία Εσένκο σε τελετή που είχε ως θέμα τον Ναπολέοντα. Ντυμένος με κοστούμι της εποχής, ο ιστορικός και η φοιτήτριά του μιλούσαν με άλλα ζευγάρια και χαμογελούσαν στην κάμερα.

 

Βίντεο τον δείχνει να πετάει «κάτι» σε ποτάμι

Ο 63χρονος, ο οποίος έχει λάβει το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής, ομολόγησε τον φόνο της φοιτήτριας ερωμένης του το Σαββατοκύριακο, αφού η αστυνομία τον έπιασε με πακέτο που περιείχε μέλη και ένα όπλο.

Ο ιστορικός σύρθηκε έξω από τα παγωμένα νερά του ποταμού Μόικα στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης.

Νωρίτερα, βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας -οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι ο Σοκόλοφ- ρίχνει πλαστικές σακούλες πάνω από τα κάγκελα κατά μήκος της όχθης. Αργότερα είτε έπεσε είτε πήδηξε στο νερό.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα όχι πολύ μακριά από το διαμέρισμά του, που ήταν γεμάτο με όπλα, σημαίες, πίνακες, γλυπτά, παράσημα και μια ολόκληρη πανοπλία ιππότη.

Στο βίντεο φαίνεται και μια πριονισμένη καραμπίνα, την οποία θεωρείται ότι χρησιμοποίησε ο Σοκόλοφ για να σκοτώσει την ερωμένη του. Το όπλο είχε φτιαχτεί από ένα σοβιετικό τυφέκιο και είχε διακοσμηθεί έτσι ώστε να μοιάζει με όπλο του 19ου αιώνα.

Η σχέση τους
Ο Σοκόλοφ και η Γεστσένκο είχαν έντονο ενδιαφέρον για την ιστορία της Γαλλίας και του πολέμου της με τη Ρωσία κατά τη ναπολεόντεια περίοδο, και συνεργάστηκαν σε διάφορα προγράμματα.

Μέσα σε ένα διάστημα τριών ετών η σχέση τους είχε ως αποτέλεσμα να τον εγκαταλείψει η γυναίκα του και να πάει να μείνει μαζί του η νεαρή ερωμένη του, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το RT, την προηγούμενη Πέμπτη είχαν έναν έντονο καυγά και θεωρείται ότι ο Σοκόλοφ σκότωσε τη Γεστσένκο.

Ο καθηγητής επέμεινε στο δικαστήριο πως αυτή του επιτέθηκε πρώτη, επειδή θύμωσε όταν της είπε πως θα περνούσε το σαββατοκύριακο με τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο τους. Μετά διαμέλισε το πτώμα και άρχισε να πετάει τα κομμάτια στο ποτάμι, ενώ έπινε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν το έκανε αυτός και δεν καλύπτει άλλον ή άλλους υψηλά ιστάμενους.

  2. Την έσφαξε σαν το αρνάκι του γάλαχτος της Λαμπρής το καμένο το κοριτσόπουλο !
    Αλλά και του λόγου της τι ήθελε τας συναναστροφάς με το γέρικο πουλί της ξεπεσμένης νιότης του σαρδανάπαλου καθηγητού της Τσαρικής Λοξφόρδης ;
    Επί Σοβιετίας ο εν λόγω mr. απόβρασμας θα ήτο άμεσα εις το εκτελεστικόν απόσπασμαν μετά τριημέρου διακοπών στα κάτεργα της άπω Σιβηρίας, αλλά οι Ρώσσοι επέλεξαν τον Καπιταλισμόν και από τότες γαμιόσαντε όλοι των πέρα και δώσε ασυστόλως και τουμπεκί.

  3. Τι δουλειά είχε η 24χρόνη με τον παντρεμένο τρελόγερο; Αυτές οι ιστορίες ποτέ δεν τελειώνουν καλά.

    1. ε δεν καταλαβαίνεις φοιτητρια αυτή,καθηγητης αυτος, φανταστικε ότι θα ειχε γρηγορη ανωδο σε καποια καλη θεση,ηθελε και τα επαθε,τετοιες μην τις λυπασε.

Comments are closed.