Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ στη Βοστώνη – Τα συγκινητικά λόγια του παππού του

Κοινοποίηση:
panagiotis

Στη Βοστώνη έφτασε -μετά την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων που τον βοήθησαν – ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ και η οικογένειά του, προκειμένου να ξεκινήσει η θεραπεία του.

Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ φτάνοντας στην Βοστώνη ανάρτησαν ένα μήνυμα στο Facebook, «μόλις φτάσαμε, είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι».

Συγκλονίζει ο παππούς

Ο παππούς του Παναγιώτη Ραφαήλ όπως είπε σε δηλώσεις του στον Alpha ζει για να δει το εγγόνι του να γυρίζει στην Ελλάδα γερό και δυνατό.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και τώρα ζω μόνο για το εγγονάκι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό γιατί τα παιδιά μου έδωσαν κάποιον αγώνα, με μεγάλη αξιοπρέπεια, αν δεν είχαν τον κόσμο με το μέρος τους όμως, τίποτα δεν θα κάναμε.

Και νιώθω έτσι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κόσμο όλο έναν προς έναν. Ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Μελάνι τόνους να είχα δεν θα μου έφτανε να γράψω τα γράμματα αυτά, που πρέπει να γράψω. Είμαι ευχαριστημένος γιατί αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο το παιδάκι μου», είπε ο παππούς του παιδιού.

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.

Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε προσπαθεί καθημερινά να την πολεμήσει.

Μετά την τεράστια κινητοποίηση του απλού κόσμου και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ, με αποτέλεσμα το παιδί να ταξιδέψει τελικά για το ειδικό θεραπευτικό κέντρο στη Βοστώνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: