Ο μεγάλος καημός του «Mr Jumbo»… Γιατί αφήνει εκτός τις κόρες του και ψάχνει διάδοχο. Αποκλειστικό παρασκήνιο…

Κοινοποίηση:
JUMBO2

Δεν πάνε πολλοί μήνες από τότε που ο «βασιλιάς» των παιχνιδιών, Αποστόλος Βακάκης, έθεσε θέμα διαδοχής, προσδιορίζοντας κατ΄ ουσίαν το τέλος μιας χρυσής εποχής.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. η ΠΟΥ@ΑΝΑ ζωή τα εφερε ετσι που η ΜΟΝΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ απο ολη αυτη την ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ …
    ειναι η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ …ποιά ειναι αυτή ? η γυναίκα που παντρεύτκε ο ιππάτιος (αυτός που εχασε την γυναίκα του κ το παιδάκι του ) 1.5 χρόνο μετά το τραγικό αυτό δυστύχημα ,αυτή θα …φάει- θα γλεντήσει τα 2-3.000.000 ευρώ που θα πάρει αποζημίωση ο ιππάτιος μετά τα δικαστήρια κλπ ,λεπτομέρεια σημαντική …η γυναίκα αυτή (ασχημομούρα αν δείτε φωτο της ) ειχε μιά σχέση πού οταν χωρίσανε αυτός ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ??? κ μετά γνώρισε κ αγάπησε (χαχαχαχα) τον ιππάτιο μέσω facebook …

  2. Τόν κανακάρη όμως δέν τόν έμαθε να είναι ταπεινός και να σέβεται τούς συνανθρώπους του. Ξεκλήρισε μία οικογένεια γιά να κάνει τήν φιγούρα του με το ντιντί που τού πήρε ο Μπαμπάς
    Κανένας σεβασμό στόν συνάνθρωπο από μία οικογένεια που έτυχε νά έχει πέντε δεκάρες παραπάνω … να τίς βάλουν τώρα εκεί που ξέρουν ..

    1. Κ από μέσα σου εύχεσαι να βουταγες από το πουθενά εσύ τα 4 εκ ευρώ αποζημίωση μαλάκα μου ε;;;; Άλλος φτωχός κομπλεξικός… Τς τς τς ο φθόνος της στερημενης φτωχολογιας!

  3. 1. Προβληματικός ή όχι, είναι ένας γονιός που έχασε το παιδί του κ ΠΡΈΠΕΙ να το σεβόμαστε! Το γεγονός ότι δεν υπέπεσε στον οίκτο ΚΑΝΕΝΟΣ, ούτε καν στον κάθε άθλιο κ ζηλοφθονο αναγνώστη/στρια, ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ πενθεί!
    2. Κάθε πατέρας γνωρίζει τα παιδιά του κ τις δυνατότητες τους.
    Είναι απόλυτα εύλογο για έναν δυνατό επιχειρηματία σαν τον Βακακη, να μην αφήσει τις δύο κόρες/μουναρούδες να συνεχίσουν την αυτοκρατορία του!.. Αυτές (όπως η πλειοψηφία των γυναικών) είναι μόνο για καυλί, νύχια, γυμναστήριο, ακριβά ψώνια κ clubbing. Λέτε να μην τα βλέπει ο γέρος αυτά??
    3. Αν ήταν τόσο αφελής, δεν θα εχτιζε τέτοια αυτοκρατορία!
    Θα παρέμενε ένας ακόμη Κομπλεξικός Φουκαράς έλληνας που τρώει γιαουρτλού, πιτόγυρα κ ατενίζει τη θάλασσα… Η παρηγοριά του Κακομοίρη δλδ!

  4. θεός και παιδιά του το χρημα …την μερα που ο μουλος του με το κολαμαξο του κερατα σκοτωσε γυναικα και παιδι ,,τα μαγαζια του με τις κινεζικες σκατουλες επαιζαν τραγουδια στα μεγαφωνα ..οσο για το τι θα κανει τα λεφτα του χεστηκαμε .θα τα παρει στον λακο του και αυτος σαν ολους τους ιδιους του..Εμεις να εχουμε την υγεια μας να τρωμε κανα γιαουρτλου και οχι μονο με μπυρες στου μπαρμπα σταυρου πηγαδα..καθως Πειραιωτες και να βλέπουμε την θαλασσα

  5. Προβληματικός… τον κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που είπε στους υπαλλήλους του να μην τον συλλυπηθουν και να φέρονται φυσιολογικά μετά το ατύχημα σαν να μην έγινε τίποτα !!!

Comments are closed.