Ο μήνας γέννησης δείχνει αν θα πετύχεις -Ποιο μήνα γεννιούνται οι πετυχημένοι

Κοινοποίηση:
1

Η επιτυχία εξαρτάται από το μήνα που γεννιέται κανείς. Προηγούμενη έκθεση του Εθνικού Γραφείου Οικονομικών Ερευνών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο τείνουν να είναι πιο επιτυχημένα.

Η μελέτη εξέτασε μαθητές ηλικίας 6 έως 15 ετών και διαπίστωσε ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο είχαν υψηλότερες βαθμολογίες κατά μέσο όρο από τους συνομηλίκους τους. Χρησιμοποιώντας εξισώσεις για την προβολή των μελλοντικών βαθμών των παιδιών και των αποτελεσμάτων των κολεγίων, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι επιτυχημένοι νέοι φοιτητές θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν υψηλότερα σκορ στις εισαγωγικές εξετάσεις, πιθανότερο να γίνουν αποδεκτά στα καλύτερα σχολεία και ήταν λιγότερο πιθανό να καταλήξουν… εγκληματίες, αν είχαν γεννηθεί το Σεπτέμβριο.

Τα ευρήματα της μελέτης δεν έχουν καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αποδίδονται στα ζώδια της Παρθένου και του Ζυγού, που έχουν τα γενέθλιά τους το Σεπτέμβριο. Εχει να κάνει με το γεγονός ότι τα παιδιά που γεννιούνται το Σεπτέμβριο, όταν και ανοίγουν σε κάθε περίπτωση τα σχολεία, είναι πιο μεγάλα σε σχέση με όλους τους συνομιλίκους τους.

Αυτή η έστω μικρή διαφορά ως προς την ηλικία, σημαίνει ότι τα παιδιά του Σεπτεμβρίου μπαίνουν ευκολότερα σε πρόγραμμα, έχουν ευκολότερη συγκέντρωση και είναι πιο έτοιμα να διδαχθούν πράγματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι άλλη μαλακια έρευνα θα κάνουν για να φάνε λεφτά ρε πούστη μου. Και στάνταρ ο αποτυχημένος θα ήταν γεννημένος Σεπτέμβριο.

Comments are closed.