Ο καλεσμένος της Στάη που εκνευρίστηκε και δεν βγήκε στην εκπομπή της

Κοινοποίηση:
elli-stai

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε προαναγγείλει χθες βράδυ μέσω Twitter ότι θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή Open mind, με την Ελλη Στάη.

Ωστόσο, μία ώρα αργότερα tweet-αρε: «Τελικά, δεν βγήκα διότι ήθελαν να βγω μετά τις 12:30. Η Ελληνική Λύση δεν έχει ανάγκη να… περιμένει».

Για την ιστορία, στην ίδια εκπομπή καλεσμένοι ήταν οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Ανδρουλάκης.

velopoulos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΟΡΕ ΨΕΙΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΑΞΟΚΙΛΙΕΣ ΤΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΙ ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ

  2. πολύ καλά εξηγήθηκε τής γριάς ο βελόπουλος κ εγω τον ψηφισα μαζί με την οικογενειά μου ( 3 ατομα)

  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ?? ΦΑΓΑΤΕ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΦΑΗΛΟ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. Ωπα μωρη σταρουμπα Βελο που θες και prime time!Καβαλησες την καλαμα και πας πετωντας,αλλα μ’αυτες και με αλλες λαλακιες σου στις μεθεπομενες εκλογες θα πα να κανεις παρεα στον Σταυρακα,στον Παναρα,στον Καρατζαφιοζη και στον Φραπεδοπροεδρο!Δε σου φτανει απο την Κυριακη βγαινεις καθε μερα σε 2 τουλαχιστον καναλια πανελλαδικης εμβελειας,λες και λαλακιες οτι δεν σε παρουσιαζαν πριν ενω εχει βγει 14 φορες απο τον Οκτωβρη του 2018 σε ΑΝΤ1 και Σκαι (ειδικα απο το Γεναρη καθε μηνα μια φορα σε ειχε ο Παπαδακης,τα εχεις στο καναλι σου στο youtube),παραπονιεσαι κιολας.Και το Λεβεντη οταν ανεβηκαν τα ποσοστα του τον Γεναρη του 2015 και απο το Σεπτεμβρη του 2015 που μπηκε στη βουλη καθε μερα τον βγαζανε τα καναλια και δες που καταντησε.

  5. τους γλενταει ο προφητης
    κ οταν λεω τους εννοω εσενα βλακα ψηφοφορε

  6. Φανταστείτε τι έπαρση και αλαζονεία έχουμε να δούμε από αυτόν στο μέλλον,αναρωτιέμαι αυτοί που τον ψήφισαν τι σκεπτοντουσαν εκείνη την ωρα;

    1. Αυτοι που τον ψηφισαν ηταν οι Βλακες που ψηφισαν τον Προδοτη τον Καιμμενο

Comments are closed.