Ο κακός χαμός σε στριπτιτζάδικο στο Μπουρνάζι: Άνεργοι, νοικοκυρές και κάθε «καρυδιάς…», σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων για κάστινγκ Ελληνικής εταιρείας παραγωγής π@ρνό!

Κοινοποίηση:
1

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν τη Δευτέρα δεκάδες άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που έφτασαν στο σημείο να πετάξουν τα ρούχα τους και να επιδοθούν σε «καυτές» πόζες on camera, ελπίζοντας ότι το casting από το οποίο πέρασαν θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εγχώριας βιομηχανίας πορνό.

Το ραντεβού για το casting που διοργάνωσε η εταιρεία παραγωγής του Τεό και της Ίνας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνιστεί, είχε κλειστεί για το πρωί της Δευτέρας.

 

Άνεργοι, «νοικοκυρές σε απόγνωση» που διψούν για νέες εμπειρίες και άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι προσβλέπουν σε μια καλή αμοιβή. Ακόμη και φοιτητές που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ή την επαγγελματική τους τύχη στη «βιομηχανία διασκέδασης ενηλίκων» βγάζοντας και χαρτζιλίκι στήθηκαν από τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας έξω από γνωστό στριπτιτζάδικο στο Μπουρνάζι, διεκδικώντας έναν ρόλο στη σειρά πορνό που κυκλοφορεί στο σάιτ sugarbabes.tv.

Μάλιστα, λόγω της πολύωρης αναμονής, κάποιοι δεν δίστασαν να πάρουν έναν… υπνάκο στους καναπέδες.

Όταν, όμως, ήρθε η σειρά τους να ανέβουν στην πίστα, ξαναβρήκαν την όρεξή τους και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τα… προσόντα τους τους κριτές.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα βάλουν «Χ» σε όσους δεν πληρούν τα κριτήρια.

Μόλις 30 «τυχεροί» θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕς ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ Κ ΓΟΜΟΡΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ? ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ
    Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΛΕΣ Κ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΝΩΧ ΗΛΙΑ Κ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΙΠΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

  2. Μονο αν ηξεραν ποιος ειναι ο προορισμος τους… Αν ηξεραν τι θα περασουν απο τους δαιμονες στην Κολαση, δεν θα τα καναν, θα προτιμουσαν να πλυνουν σκαλες. Χριστε μου δειξε ελεος!

  3. Δυστυχώς δεν θα τα περιέγραφα καλύτερα…

  4. Ο τύπος με τη κόκκινη νομίζει ότι είναι σινεμά και κόβουν εισιτήρια για τη ταινία ” the joker”…

  5. ΜΑΝΑΒΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΧΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΖ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ;

    1. Ναι,κι εσυ εισαι ο μπροστα με την κοιλουμπα και την κοκκινη μπλουζα ετσι;

  6. Η φωτογραφια ολα τα λεφτα.Για γελια και για κλαματα.

  7. Πάντως εγώ από τη φωτό δε βλέπω και καμιά λαοθαλάσσα. Μάλλον πρόκειται για δημοσιογραφική υπερβολή. Όπως και να ‘χει είναι κρίμα να πηγαίνουν άνθρωποι για να παίξουν σε πορνό. Θυμάμαι κάποτε υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις για το πρώτο Big Brother. Τώρα ο κόσμος αντί να αγνοήσει τη.. πορνο-πρόσκληση το βλέπει σαν μια ευκαιρία να πηδήξει και να πληρωθεί κιόλας… Κρίμα.

  8. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Πήγα και εγώ. Έριξα δύο μανίκια ένα στην ινα και ένα στον τεο και περιμένω απάντηση. Θα δούμε.

  10. Νεοελληνάκο,εκεί κατάντησες,μην κλαις μετά για αυτά που σου κάνουνε ή για αυτά που θα ρθούνε,τάχα είσαι Χριστιανός και με αξίες,@απάρια μέντολες είσαι

        1. Μπραβο κερδισες το βραβειο χρυσου στραγαλιου για την εξυπναδα της εβδομαδας

  11. και μονο απο το παρουσιαστικο των υποψηφιων ηθοποιων, που στεκονται στην ουρα προθυμοι να τους κανουν το πωπουδακι τους σαν της μαιμους, καταλαβαινει κανεις την απογνωση τους.

  12. Εγώ ξέρω ότι όποιος είναι άνεργος ψάχνει μέρα νύχτα δουλειά. Μεταναστεύει, πάει στα καράβια, σκάβει την γη με τα χέρια του για να βγάλει το ψωμί του. Τώρα είναι αλλιώς. Πέντε έξι μεροκάματα μαύρα, κανένα επιδοματάκι απ’ αυτά που οι κυβερνώντες βούτηξαν απ’ τους εργαζόμενους για να μοιράσουν σ’ αυτούς που δεν θέλουν να δουλέψουν, άντε και μέρισμα απ’ το δήθεν πλεόνασμα της υπερχρεωμένης χώρα και να, η καινούργια κοινωνία που χτίζεται πάνω στον ιδρώτα των γονέων μας. Μια κοινωνία της ξάπλας, που κάθε τόσο σηκώνει το χέρι να πάρει το κόκκαλο που της πετάνε για να κερδίσουν ψήφους. Μετά απ’ αυτό το επόμενο βήμα είναι η εκπόρνευση. Άντε και καλή πρόοδο!

  13. …..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ!!…ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!

  14. Ατσα η ρουμανα Ινα κι ο ρουμανος Τεο .Κανανε και δικη τους εταιρια τσοντοπαραγωγων.Αφου λιγδωσανε το αντερακι τους κι αλλα πραγματα και μαθανε τη δουλεια απο το δασκαλο Σειρηνακη,τον κλασανε και κανανε το δοικο τους τσοντομαγαζο.

  15. Πουστοποίηση, εκπόρνευση, και γκαρσονοποίηση των Ελλήνων, για να αποκτήσουν τα ελάχιστα προς το ζην. Κρίμα περήφανη Ελλάδα, κρίμα ….

  16. Ο/Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Η΄΄ ΑΝΑΠΤΥΞΗ΄΄ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;;;;;;; λέει:

    ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑ…….

  17. Ο τύπος με τη κόκκινη μπλούζα που κρέμονται τα βυζιά και η κοιλιά που πάει ρε φίλε?

    1. Αυτο σκεφτηκα κ εγω… μαλλον θα τον εχει 30 ποντους

    1. ΧΑΧΑΧΑ
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΙΟΛΑΣ,
      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ, Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ!!
      ΧΑΧΑΑΧ ΕΛΕΟΣ
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΤΕΘΛΙΜΕΝΗ ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Comments are closed.