Ο καθηγητής Δ.Λιαντίνης για το “ου μοιχεύσεις”: “Η ιστορία δικαιώνει τους Έλληνες κι όχι τους Εβραίους”

Κοινοποίηση:
liantinis-diotima

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Eνας Άθεος ειταν και τιπ άλλο και όλα οσα έλεγε εκπορεύονται απο αυτο για τονΛαντινη τα παντα επιτρέπονταν αρκεί ναειχαν αρχαια Ελληνική γκλαμουρια βαθια Αθεη φιλοσοφία στα ορια της μυθοπλασίας.
    Ποτε δεν μπορεσε να προσέγγισή το Θεμα Θεος στην πραγματικη πνευματική έννοια, όλο γυρω γυρω και ξυστά γιατι δεν ήταν ειλικρινής να πει δεν ξερω δεν γνωρίζω ,ωραια τα ελεγε δεν λέω αλά ενω έλεγε οτι αγαπαει την Ζωή αυτοκτονισε απο περιέργεια για να κοινονισει τελικα με τον διάβολο χμμ ωραιο τέλος!!

  2. Οι Εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι Έλληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης.
    Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές.
    Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
    Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.
    Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό, ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα
    του σώματος τους, από τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα.
    Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος!!!
    Λιαντίνης.

  3. Όλοι εσείς έχετε δικαίωμα ψήφου να φανταστώ. Αλλά δεν χρειάζεται ούτε καν φαντασία, αρκεί μία γρήγορη ματιά γύρω. Το χάλι σας τέτοιο που, εκεί που κανείς νομίζει ότι πιάσατε πάτο εκεί έρχεται και καινούργια φάπα.

    Ο πάτος είναι μακριά και θα τον κατεβείτε σκαλί σκαλί έως το τέλος. Είναι δική σας επιλογή και κανενός άλλου. Όσοι διαφώνησαν πραγματικά, αποχώρησαν χρόνια πίσω έτσι ώστε, να σας αφήσουν χώρο να μεγαλουργήσετε…..

    Η απόλυτη τιμωρία σας δεν είναι οι Εβραίοι πολιτικοί που ψηφίζεται εν αλλάξ αλλά, οι λαθρομουσουλμάνοι και κάθε λογής ανθρώπινο σκουπίδι που σας έστειλαν…

    Όσο για τα υβριστικά σας σχόλια, ωομίζω ότι είναι προτιμότερο να αναλώσετε τον καμένο εγκέφαλο σας στο πως θα πληρώσετε τους φόρους, τα χαράτσια και τις κλεφτοτράπεζες που σας επέβαλε το σύστημα που εσείς στηρίζετε με αυταπάρνηση.

    Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν!!!!!

  4. Ανθέλληνας μισαλλόδοξος και κίναιδος, προαγωγός κάθε διαστροφής. Δείτε και άλλες ομιλίες του για να καταλάβετε.

  5. καθε αγραμματο ζωντοβολο εχει αποψη για τον τεραστιο Λιαντίνη. σκαστε ζωα νεολληναριά της πουτσας κι ακουστε

  6. distixos edo tin patise o liantinis…i istoria kai o THEOS panw apola tha dikaiosei to Israel(twra poioi einai oi israelites auto einai allo thema)…isa isa vlepoume stin apokalipsi(kai ston zaxaria) i ellada na pairnei to meros tou antixristou kai o aggelos/prigkipas tis na metanoei kai na ksanapigenei ston Theo…parolauta o THEOS+KIRIOS TOU KOSMOU dld o PATERAS tou IHSOU XRISTOU eftiakse to Israel(den ipirxe prin israel-evraioi) pros doksa Tou kai tha doksastei kai autos kai to Israel otan erthei i wra Tou kathenos..oi ellines dn gnworizoun distixos ti leei o theos stin agia grafi(palaia kai kaini diathiki)…eutihos oi ksenoi gnorizoun kai mathenoume tpt!signomi gia ta greeklish apo vdomada tha exo tin elliniki grafi!

  7. Eιστε παρα πολυ μικροι ολοι σας και ανθρωπακια για να μπορεσετε να κατανοησετε τον Λιαντινη
    Ο Λιαντινης ουτε φοβηθηκε ποτε, ουτε απαρνηθηκε αυτα τα οποια πιστευε και διδασκε
    Οι σημερινοι Ελληνες ή μαλλον νεοΕλληνες οχι μονο δυσκολευονται να καταλαβουν τον Λιαντινη,αλλα τους ειναι
    και παντελως αγνωστος.
    Αιωνια σου η μνημη Δασκαλε
    Ειχες δικιο για το σημερινο καταντημα και ειχες προβλεψει την πτωχευση της χωρας απ το μακρινο 90
    Ο Ταυγετος σε πηρε στην αγκαλη του και σ εκρυψε στα σπλαχνα του απ τον φοβερο και ματαιο τουτο κοσμο

  8. Αγαπητε Λιαντινη ησουν αραουτ σε ενα ακομη θεμα.Το ου μοιχευσεις το εγραψαν οι Ελληνες στους οποιους ειχε αποκαληφθει ο δημιουργος ( ο Θεος του Ισραηλ δηλαδη) σε αντιπαραθεση με αυτους τους Ελληνες που ζουσαν στην Ελλαδα και ειχαν χασει την επαφη τους με τον Δημιουργο.
    Το ου μοιχευσεις εχει την εννοια μην μπασταρδευτεις να κανεις απογονο με ανθρωπο που δεν προερχεται απο τον Αδαμ και την Ευα γιατι ο απογονος δεν σωζεται ουτε στην 10 γεννια.Ολοι αυτοι που ερχονται σαν λαθρο ειναι ειτε μπασταρδοι ειτε ανθρωποι που δεν ειναι απο αδαμ και ευα
    Α ναι και κατι αλλο Ελληνες και Εβραιοι ηταν ενα μεχρι που 130 χρονια πΧ οι Εβραιοι παραβιασαν με τους καταραμενους Χαναναιοιυς την εντολη και σαν αποτελεσμα οταν ηρθε ο Δημιουργος τον σταυρωσαν.Το να μας κανουν να παραβιασουμε αυτη την εντολη ειναι ο απωτερος στοχος τους

    1. ….σταματα τωρα το ουζο δικε μου …τα μπερδεψες…

    2. Κάψε κάψε τι να κάψεις πιά απ` το τελείως καμμένο μυαλο σου,,,

Comments are closed.