Ο “δεν είμαι καμιά λουλού” ξέσπασε! Μπαλάφας: “Είστε δημοσιογράφοι της Δημόσιας Τηλεόρασης, θα λέτε «13η σύνταξη» όχι «επίδομα» που είναι η λέξη του Μητσοτάκη! – Οι απίστευτοι διάλογοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Working in office

Kαυγάς στον αέρα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ με τον Γιάννη Μπαλάφα να προσπαθεί να περάσει τη γραμμή της κυβέρνησης στους δημοσιογράφους.
Η συζήτηση αφορούσε προφανώς τις προεκλογικές παροχές της κυβέρνησης και οι δημοσιογράφοι έκαναν το… λάθος να αποκαλέσουν «επίδομα» την «13η σύνταξη».

Ο βουλευτής άστραψε και βρόντηξε καλώντας τους δημοσιογράφους να θυμηθούν πως εργάζονται στη δημόσια ΕΡΤ και πως αν αυτοί αποκαλούν την «13η σύνταξη» ως «επίδομα», τότε ταυτίζονται με τα ιδωτικά κανάλι που υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Μάλιστα επέπληξε τους δημοσιογράφους πως μιλώντας για «επίδομα» ταύτίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν και υπενθύμισαν στον κ. Μπαλάφα ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να υιοθετούν την ορολογία και κυβέρνησης, όμως ο τέως υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής συνέχισε στον ίδιο τόνο, επιμένοντας να τους νουθετεί.

Ακούστε όλο το διάλογο του Γιάννη Μπαλάφα με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ.

Δείτε και την “λουλού”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ακομα και αν αυτοι στην ΕΡΤ, τα ψιχουλα που δοσατε στον κοσμο τα ονομαζουν 13η συνταξη, ο κοσμος, γελοιε πολιτικαντη, δεν ξερει τι πηρε στα χερια του;;;;; Οτι δοσατε ενα πετσοκομενο επιδομα με σκοπο να εξαγορασετε την ψηφο του;;;; Και καταντησατε την κρατικη τηλεοραση, κομματικο καναλι προπαγανδας, νομιζοντας οτι τρωμε σανο!!!!!!Αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια!!!!!!

  2. και βεβαια ουτε επιδομα βοηθεια ηταν μιας και αντι εστω 50% της συνταξης εδωσε οσα ηθελε σε καθενα με ιδεολογικα κριτηρια εμεις με τους πολλους και μηπως πως δεν ηξερε οτι οι παλοι συνατξιουχου κατα πλειονοτητα που παιρνουν 500 ευρω αντι να κολησουν ενσημα τα εριχναν τα μεσανυχτα στο βρακι της συντροφισας που τραγουδαγε στο τραπεζι με τζουζμποξ στη διαπασων Ετσι ο συνταξιουχος των 1001 πηρε 280 και ο μπανιστριλακιας συντροφος 500 τι καλυτερη αποδειξη οτι ειναι βοηθεια συντροφε μαλακα σορυ μπαλαφα πανε να πλυθεις με το ταγαρι σου

Comments are closed.