Ο γιος του Hugh Hefner ανέλαβε το Playboy και στέλνει μήνυμα στους Έλληνες (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

«Κόντρα ρόλος» με τον μακαρίτη Hef, δεν κυκλοφορεί με “κουνελάκια” και αγαπά την Ελλάδα.

Ο Cooper Hefner είναι μόλις 27 χρονών και σε λίγες ημέρες θα βραβευτεί από το Forbes ως ένας από τους 100 κορυφαίους managers κάτω των 30 ετών. Είναι ο μικρότερος γιος του Hefαπό τον δεύτερο γάμο του με την Kimberley Conrad, η οποία ήταν Playmate of the Year 1989, bunny, μοντέλο και ηθοποιός και πλέον αυτός ανέλαβε να διευθύνει την αυτοκρατορία που άφησε ο πατέρας του.

Ο μακαρίτης playboy έχει άλλα τρία παιδιά. Τον 28χρονο Marston Hefner από τον τελευταίο γάμο του, μία κόρη την Christie Hefner (66 ετών) κι έναν γιο τον David Hefner (63 ετών) από τον πρώτο του γάμο με την Millie Williams.
Ο Cooper έχει τον επίσημο τίτλο του chief creative officer του Playboy, ζει στο Los Angeles και η σύντροφός του είναι η ηθοποιός Scarlett Byrne. Από τον πατέρα του, πήρε την γοητεία, όχι όμως και τη συνήθεια να κυκλοφορεί με κουνελάκια και να τα κοιμίζει στην περιβόητη βίλλα του Hef.

Από τα γραφεία του Playboy στο L.A. στέλνει μήνυμα προς τους Έλληνες για το θρυλικό, ανδρικό brand που επέστρεψε στην Ελλάδα και επανακυκλοφορεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: