Ο γιος του Μπεργκ «λύγισε» βλέποντας τον πατέρα του να παίζει στο Μουντιάλ! Δείτε το βίντεο που ανέβασε η γυναίκα του!

Κοινοποίηση:
berg

Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, γκολ, αυτογκόλ (ειδικά φέτος στη Ρωσία), κόρνερ, φάουλ και πάει λέγοντας. Είναι πολλά παραπάνω, ιδίως συναισθήματα. Είναι χαρά, πανηγύρια, λύπη, πόνος, γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση, αλληλοκατανόηση, πάθος και τόσα ακόμη…

Ειδικά για τους μικρούς φίλους, είναι και βιώματα ζωής, τα οποία κουβαλούν μέχρι τις ημέρες της βαθιάς τους ενηλικίωσης και θα έχουν να θυμούνται με τη σειρά τους στα παιδιά και τα εγγόνια τους. Ένας από αυτούς που σίγουρα θα έχει πράγματα να πει στο μέλλον, είναι ο γιος του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος «λύγισε» στις εξέδρες του γηπέδου στο Νόβγκοροντ, στη θέα του πατέρα του να αγωνίζεται σε Μουντιάλ.

Η σύζυγος του Σουηδού επιθετικού, Ζοζεφίν, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με την άκρως συγκινητική αυτή στιγμή του Λιονέλ (έτσι τον είπαν τον πιτσιρικά), ενώ στη λεζάντα που συνόδευσε το υλικό, έγραψε: «Βλέποντας τον Μάρκους να μπαίνει στο γήπεδο, τότε κοίταξα τον Λιονέλ και είδα τα δάκρυά του να πέφτουν κάτω από τα μάγουλά του. Το αγόρι μας, έβλεπε τον ήρωά του να μπαίνει στο γήπεδο… Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψω πόσο περήφανοι είμαστε για σένα Μάρκους. Θα είσαι για πάντα ο ήρωάς μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: