Ο «βασιλιάς του σολομού» είναι ο νεώτερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου

Κοινοποίηση:
gustav

Είναι μόλις 25 ετών, όμορφος, γυμνασμένος, με πολλά χόμπι και μια περιουσία που αγγίζει τα 2,3 δισ. δολάρια, κάνοντάς τον, τον νεότερο δισεκατομμυριούχο του κόσμου.

Το όνομα αυτού; Γκούσταβ Μάγκναρ Γουίτσο και είναι ο… «βασιλιάς του σολομού» στη Νορβηγία, καθώς στην οικογένειά του ανήκει η μεγαλύτερη εταιρεία αλιείας, η οποία προμηθεύει με σολομό όλον τον κόσμο.

Ο Γκούσταβ δε χάνει μάλιστα ευκαιρία να επιδεικνύει τα πλούτη του στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες με θαλάσσια τζετ, ακριβά ντυσίματα, με ακριβά πούρα και από τα ταξίδια του στον κόσμο.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι δεν τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι «φορτώθηκε» από τόσο μικρή ηλικία τον έλεγχο της οικογενειακής επιχείρησης, παρ’ όλ’ αυτά, απολαμβάνει τα καλά της πλούσιας ζωής.

Ποζάρει συχνά με σικάτα κοστούμια από γνωστούς οίκους, πάνω σε πολυτελή σκάφη και σε κοσμικά πάρτι και κερδίζει συνεχώς followers στο Instagram, οι οποίοι μέχρι στιγμής αγγίζουν τους 70.000.

Πολλές φορές όμως δεν κρύβει και την πιο εναλλακτική πλευρά του, καθώς συχνά πυκνά δείχνει να κάνει τιτουάζ ή skateboard ή βόλτες στη φύση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εσείς πως τον “κόβεται” να τον ψήνει τον σολωμό;;;

    Ποιός κακοήθης φώναξε και από τις δύο πλευρές;;;

    1. Εγω πιστευω τον κατεβαζει αψητο και αμασητο..

Comments are closed.