Ο βασιλιάς της Μαλαισίας μετά το διαζύγιο με τη Ρωσίδα καλλονή υποστηρίζει πως το παιδί δεν είναι δικό του

Κοινοποίηση:
1

Είχε παραιτηθεί από το θρόνο για να ζήσει τον έρωτά του με την «άτακτη» σύζυγό του η οποία μάλλον τον κεράτωσε
Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Βασιλιάς Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε’ υπέβαλε την παραίτησή τους από τον θρόνο της Μαλαισίας τρία ολόκληρα χρόνια πριν από τη λήξη της «θητείας» του.

Η αιφνίδια παραίτησή του είχε τότε αναπαραχθεί από τα διεθνή ΜΜΕ από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και είχε χαρακτηριστεί μάλλον σκανδαλώδη καθώς είχε συσχετιστεί με το γάμο του.

Πιο συγκεκριμένα ο 49χρονος βασιλιάς είχε παντρευτεί την κατά 24χρόνια μικρότερή του Ρωσίδα καλλονή Oksana Voevodina. Τότε τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι είχε παραιτηθεί από τη μοναρχία διότι η γυναίκα του είχε κάπως… αμφιλεγόμενο παρελθόν.

Επτά μήνες μετά ο Μαλαίσιος σουλτάνος ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο από την Ρωσίδα καθώς αμφισβητεί την πατρότητα του αγοριού που γέννησε η 27χρονη τον περασμένο Μάιο.

Πιο συγκεκριμένα μέσω του δικηγόρου του ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε’ έκανε γνωστό ότι: «Δεν έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής με αντικειμενικά πειστήρια ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού».

Η ιστορία του ζευγαριού

Ο Βασιλιάς Σουλτάνος Μωάμεθ, κυβερνήτης της νοτιοανατολικής πολιτείας Κελαντάν, διαδέχθηκε τον προηγούμενο βασιλιά στον θρόνο τον Δεκέμβρη του 2016 και ήταν ένας από τους νεότερους μονάρχες που βρέθηκαν ποτέ στο πηδάλιο της χώρας.

Ο Μωάμεθ ο Ε’ τον περασμένο Νοέμβριο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Ρωσίδα καλλονή Oksana Voevodina, πρώην «Μις Μόσχα», η οποία ασπάστηκε το Ισλάμ για να γίνει βασίλισσα της Μαλαισίας – έστω και για λίγα χρόνια.

Φωτογραφίες από την πολυτελή τελετή έκαναν τότε γύρο του διαδικτύου, αιφνιδιάζοντας την κοινή γνώμη, που δεν γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή για τις προθέσεις του Μαλαισιανού μονάρχη.

Τον ίδιο μήνα ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο Βασιλιάς θα απουσίαζε μερικές μέρες λόγω «ιατρικού ζητήματος», το οποίο πολλοί συνδύασαν με την φημολογούμενη επίσκεψη της 25χρονης Ρωσίδας σε κλινική γονιμότητας.

Η Ρωσίδα κέρδισε τον τίτλο της Μις Μόσχα το 2015. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο στην Κίνα και την Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την Κομσομόλσκαγια Πράβντα, μετά την συμμετοχή της στα καλλιστεία η νεαρή είχε συμμετάσχει για ένα διάστημα σε ριάλιτι της ρωσικής τηλεόρασης, όπου είχε σοκάρει τους συμπαίκτες της «κάνοντας σεξ μέσα στην πισίνα».

oksana-2
pisina-photos

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: