Ο απίθανος λόγος που ο Μαραντόνα είπε «όχι» στην πρόσκληση του Πούτιν για συνάντηση!

Κοινοποίηση:
f7e41349-588c-4a1d-814e-7c2c121dfbb0

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε περιστατικό κατά το οποίο ο θρυλικός ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να συναντήσει τον ρώσο πρόεδρο επειδή… δεν ήθελε να φορέσει κουστούμι.

Την ιστορία της άρνησης του θρυλικού αργεντινού ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μαραντόνα να συναντήσει τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, διηγήθηκε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ματίας Μόρλα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Μόρλα διηγήθηκε αρκετές ιστορίες από τη μεγάλη του εμπειρία ως το ενδιάμεσο πρόσωπο μεταξύ του ποδοσφαιρικού ειδώλου και του υπόλοιοπου κόσμου, ωστόσο αυτή που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που έγινε στη Ρωσία το περασμένο καλοκαίρι.

«Με πήραν από το Κρεμλίνο και μου είπαν: ‘Ο Πούτιν θα σας συναντήσει αύριο στις 09:30 το πρωί’».

Ωστόσο η απάντηση του Μαραντόνα δεν ήταν αυτή που θα φανταζόταν κανείς.

«Ο Ντιέγκο μου είπε: ‘Δεν βάζω κουστούμι το πρωί. Δεν πάω’», είπε ο Μόρλα.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα συνέχισε την εξιστόρηση γελώντας.

«Έπρεπε να πάω κάτω και να εξηγήσω στους ανθρώπους του Πούτιν ότι ο Ντιέγκο δεν φοράει ποτέ κουστούμια το πρωί. Ο άνδρας μου είπε: Έίσαι σοβαρός; Μιλάμε για τον Πούτιν!’», συνέχισε ο Μόρλα.

Παρόλα αυτά, ο Μαραντόνα ήταν πάντα θετικός προς τον Πούτιν στις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Ωστόσο, ο Μόρλα αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του ηγέτης είναι ο Νικολά Μαδούρο της Βενεζουέλας. «Αν ο Μαδούρο του πει ‘έλα αύριο στις 6 το πρωί’, θα πάει. Σέβεται και τον Πούτιν πάντως», τόνισε ο Μόρλα.

Πάντως, ο ρώσος πρόεδρος δεν είναι ο μοναδικός ηγέτης που είδε την πρόσκλησή του να απορρίπτεται από τον «Ντιεγκίτο».

Ο Μόρλα αποκάλυψε ότι όταν είχαν πάει στο Βατικανό, ο Μαραντόνα έφυγε από το κτήριο πριν συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο, επειδή ο Ποντίφικας άργησε λίγο στο ραντεβού τους και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ντιέγκο.

Παρόλα αυτά, οι δύο άνδρες τελικά συναντήθηκαν παρά το συγκεκριμένο περιστατικό
sputniknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: