Ο ανίκητος Έλληνας παλαιστής που έσβησε μόνος και αβοήθητος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1_1

Ο γίγαντας που δεν μπορούσε να νικήσει κανείς. Αυτό ήταν ο Τζίμης Αρμάος και αυτή είναι η ιστορία του. Γεννήθηκε στον Βόλο αλλά έμεινε ορφανός από μητέρα και πατέρα και κατέληξε σε ορφανοτροφείο στην Αθήνα.

Έκανε καριέρα στις ΗΠΑ στην επαγγελματική πάλη και ήταν πρωταθλητής στα μεσαία βάρη. Η φήμη του γιγαντώθηκε τόσο που έγινε σωματοφύλακας του Φρανκ Σινάτρα. Κατά την παραμονή του στην Αμερική μάλιστα κάποια στιγμή συναντήθηκε με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, την οποία γοήτευσε…

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα την δεκαετία του 70 ο Αρμάος συνέχισε σαν μασίστας δίνοντας παραστάσεις μυικής δύναμης στους δρόμους. Ήταν στο απόγειο της δόξας και της καριέρας του, όμως η μοίρα είχε για εκείνον άλλα σχέδια.

Το 1984 μετά από ατύχημα σταμάτησε να αγωνίζεται έχοντας μεγάλο βιοποριστικό πρόβλημα. Ο καλοκάγαθος γίγαντας έφτασε στο σημείο να κάνει μέχρι και τον Κουταλιανό στο τσίρκο για να βγάλει τα προς το ζην.

Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον είχε ήδη αρχίσει.

Ο ανίκητος Έλληνας παλαιστής που έσβησε μόνος και αβοήθητος

Μετά τον τραυματισμό του, μέχρι και την τελευταία στιγμή, πίστευε πως κάτι θα αλλάξει, αλλά δυστυχώς οι τίτλοι τέλους είχαν μπει. Ο Τζίμης Αρμάος έφυγε αθόρυβα τον Αύγουστο του 1999 σε μια μικρή γκαρσονιέρα της οδού Διπύλου στην πλατεία Κουμουνδούρου, ξεχασμένος απ’ όλους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: