«Ο άνθρωπος που ανέβασε κατά λάθος το βίντεο Τσίπρα-Στάη στο Web TV του Open απολύθηκε» – Ολο το παρασκήνιο

Κοινοποίηση:
tsipras-stai-open-3434-708

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το βίντεο από τα παρασκήνια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη.

Το βίντεο προβλήθηκε στην τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και προκάλεσε… σάλο. Η Έλλη Στάη, την επομένη, με άρθρο της κατηγόρησε την ομάδα του Αντώνη Κανάκη για υποκλοπή, ενώ έβαζε και «χέρι» στο Open, το κανάλι της δηλαδή.

Ο Αντώνης Κανάκης απαντώντας, όμως, άδειασε εντελώς την Έλλη Στάη, λέγοντάς της ότι δεν έκλεψε κανένα υλικό. Το βρήκαν απλά αναρτημένο στο Web TV του Open!

Όπως αποκάλυψε σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το κανάλι γνώριζε τι είχε συμβεί, ότι δηλαδή το βίντεο που προέβαλαν οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν προϊόν υποκλοπής, ωστόσο άφησαν την Ελλη Στάη να εκτεθεί. Ανέφερε ακόμη ότι το πρόσωπο που έβγαλε στον αέρα, κατά λάθος, αυτό το υλικό έχει ήδη απολυθεί.

Είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο Web TV. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολλή ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά, είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλά τώρα θέλει και να πολιτευθεί λίγα έφαγε επί πασοκ από το βαθύ ……πασόκ.

  2. γιατι να απολυθει επειδη ειπε την αληθεια? αρε ελλαδα πως σε καταντησαν οι πουλημενοι πολιτικοι και δημοσιογραφοι της πλακας θελει υπουργειο και η μπαμπο τωρα

  3. Αυτοι ειναι οι “Δημοκρατες”…..απολυουν κοσμο, που στο κατω κατω δεν εκαναν κατι κακο…
    Αμονταριστα πλανα απ τον “αγαπημενο” κατα τ αλλα πρωθυπουργο με την “αξιαγαπητη” δημοσιογραφο..
    Ετσι κι αλιως μια “ανθρωπινη” συνομιλια εβγαλαν εντελως αθωα πριν την συνενετευξη…δεν ειχαν και τιποτα να κρυξουν… ή μηπως ειχαν???
    ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΕΙΣΑΙ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..ΟΥΣΤ !!

Comments are closed.