Ο Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Ύδρα» του Σόρος: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη και στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
1

«Πέφτουν κορμιά» στις ΗΠΑ μετά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, παρουσιάστηκε αποφασισμένος και με «νεύρο» που δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Δημοκρατικούς. Πλέον όμως με βάση την κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποκτά υπερεξουσίες που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του.

Με ένα διάγγελμα από τον “Κήπο των Ρόδων”, εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε Δημοκρατικούς, «CNN», Σόρος δείχνοντας πως θα εφαρμοστεί το δόγμα «όποιος είναι με τον Σόρος, είναι και εχθρός μου».

Όπως γίνεται αντιληπτό, έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη.

Γιατί είναι θανάσιμος εχθρός του ο Σόρος; Γιατί ανήκει «στην κλίκα» που ελέγχει την «FED» και πρεσβεύει αυτό που είπε ο Τραμπ από το Τέξας: Την δημιουργία «σοσιαλιστικών κρατών»!

Όμως όπως είπα ο Τραμπ: «Η Αμερική δεν θα γίνει ποτέ σοσιαλιστικό κράτος»!

Ντόναλντ Τραμπ: 

«Δεν είναι δυνατόν να πολεμάμε 6.000 μίλια μακριά σε μέρη που δεν έχουμε καν δουλειά και να μην πολεμάμε για την χώρα μας, για τα σύνορα μας».

Σχεδόν ουρλιάζοντας, είπε στον ρεπόρτερ του “CNN”, «τί έχεις να πεις σε αυτές τις μάνες που έχασαν τα παιδιά τους, κόρες και γιους (angel moms), λόγω των λαθρομεταναστών»; Και τους έδωσε το λόγο.

H Sabine Durdenπου που έχασε τον γιό της απάντησε στο “CNN”:

«Αυτό είναι ότι απέμεινε από τον γιό μου. Αυτό είναι δες το. Ο πρόεδρος Ν.Τραμπ έχει απόλυτο δίκαιο. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές μανάδες που τα περνούν αυτά κάθε μέρα».

Ο ρεπόρτερ του “CNN”, άφωνος δεν μίλησε.

Η Susan Stevens μίλησε για το πως έχασε την κόρη της τον περασμένο χρόνο. Από ναρκωτικά εξαιτίας της λαθροδιακίνησης στα σύνορα.

Το πρώτο βήμα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα είναι το τείχος. Όμως στο τέλος της μάχης στόχος είναι η «FED». Αν ο Τραμπ καταφέρει να περάσει όλες τις αλλαγές τότε μιλάμε για ένα κύμα που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο… και την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: