Ο Τζέραρντ Μπάτλερ εξηγεί πώς είπε τόσο παθιασμένα την ατάκα «This is Sparta!»

Κοινοποίηση:
0000
Οι «300» αποτελούν, πλέον, μία κλασική ταινία που όταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2006, σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Στο ρόλο του «Λεωνίδα» ήταν ο Τζέραρντ Μπάτλερ, σε μία ερμηνεία που έμεινε αξέχαστη και το πάθος του ηθοποιού στο συγκεκριμένο ρόλο.Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η ατάκα του «This is Sparta!» και η παθιασμένη ερμηνεία του Μπάτλερ. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τους ρόλους της καριέρας του που ο ίδιος ξεχωρίζει και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στους «300».Σε ένα βιντεάκι του GQ, ο Μπάτλερ εξήγησε πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο, πόσο γυμνάστηκε για να είναι έτοιμος γι’ αυτόν, αλλά και πόσο πολύ «μπήκε μέσα» του ο χαρακτήρας του Λεωνίδα, όπως γράφει το Watch & Chill.

Όσο για την κλασική -πια- ατάκα «This is Sparta!», εξήγησε πως ένιωθε ανασφάλεια και ήθελε να το ξαναπεί. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ατάκα του βγήκε με τέτοια υπερβολή που όλοι στο γύρισμα άρχισαν να γελάνε.

«Πήγα τότε στο Zack (σ.σ. ο Zack Snyder, σκηνοθέτης της ταινίας) και του λέω: “Ήταν εντελώς υπερβολικό; Και μου λέει: Ναι! Αλλά ήταν τέλειο”»., είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: