Ο «Ρουβίκωνας» χτύπησε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι – Χαστούκια και απειλές ξανά από τον Γιώργο Καλαϊτζίδη

Κοινοποίηση:
1

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» επιτέθηκαν σε εστιατόριο που ανήκει σε γνωστό σεφ, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά έσπασαν την κεντρική πόρτα του καταστήματος και στη συνέχεια πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Κέρκυρας, για το οποίο πρόσφατα μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει ότι είχε κακοποιηθεί από τους προϊσταμένους του.

Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο.

Με χαστούκια απειλεί ξανά ο Καλαϊτζίδης
Με νέες απειλές κατά του Έκτορα Μποτρίνι εμφανίστηκε στο faceboook, λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στο εστιατόριο του σεφ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του Ρουβίκωνα.

Στην ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον του διάσημου σεφ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψωνισμένο σεφ», «καραγκιόζη» και του… συστήνει «να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής».

Τέλος, απειλεί ξεκάθαρα με νέα επίθεση και μάλιστα με χειροδικία: «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αλωνιζαν πριν με τις ευλογιες των κατσαπλιαδων, θα αλωνιζουν και τωρα ατιμωριτοι οι αυτοκλιτοι εισαγγελεις η παλικαρια της φακης, Κε Χρυσοχοιδη;;;;;;;; Αφου ειναι γνωστοι γιατι δεν τους περνατε απο τον παγκο να πληρωσουν της ζημιες;;;;;; Θα κρατησει καιρο ακομα αυτη η κωμοδια με τους καραγκιοζηδες;;;;;;;;

  2. Ό δήθεν προοδευτικός Έκτωρας Μποτρίνι με το ανοιχτό μυαλό και τα τατουάζ του, να παέι να μαζέψει τώρα τα σκατά των άπλυτων αναρχοαριστερών του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ. Το ακριβό και πιασοκώλικο εστιατόριο του Ιταλού στην Αγία Άννα του Χαλανδρίου κοινώς έγινε κώλος. Εκτωράκο άλλη φορά να προσέχεις ποιούς υποστηρίζεις.

  3. Ήθελα να ήξερα, το απατεωνίστικο εβραϊκό Facebook του υπέβαλε ποινή ή αυτά είναι μόνο για τους άλλους……. Μπεεεεεε ζώα που ακόμη κάθεστε στους καναπέδες και κοιτάτε από μακριά….

  4. Δηλαδή μπορεί κάποιος να βγαίνει δημόσια με το ονοματεπώνυμό του και να απειλεί κάποιον άλλο υποννοώντας μάλιστα ότι ο ίδιος είναι πίσω από παράνομες ενέργειες μιας ομάδας και το κράτος να σφυρίζει αδιάφορα;
    Τι συμβαίνει βρε παιδιά; Πού ζούμε; Τι ασφάλεια λέμε ότι έχουμε; Δεν το κλείνουμε το ρημάδι και να κάνουμε μαζική αλλαγή υπηκοότητάς για να τελειώσει το αστείο;

  5. Κρατικοδιαιτοι Ρουβικοτες ελατε στην ξηροκρηνη να φυγετε σουροτιρι!!
    καλαιτζιδη πουστρακι το νου σου!

Comments are closed.