Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Ζαχίντ και Νούνες

Κοινοποίηση:
zahid-nunes-panathinaikos-23072019

Διπλό «χτύπημα» από τον Παναθηναϊκό με τις ανακοινώσεις των μεταγραφών των Γκαϊάς Ζαχίντ και Ζοάο Νούνες.

Τη μεταγραφή του Ζοάο Νούνες σφράγισε και επίσημα ο Παναθηναϊκός. Όπως αναμενόταν, το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Λέχια Γκντανσκ. Ο πρώην αμυντικός της Μπενφίκα υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τους «πράσινους», τους οποίους στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε γνωστή ομάδα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Ζοάο Νούνες. Ο Πορτογάλος αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ζοάο Ανοσέτο Γκραντέλα Νούνες. Ο Νούνες υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Πορτογάλος αμυντικός γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1995 στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας. Από το 2005 εντάχθηκε στην ακαδημία της Μπενφίκα όπου και παρέμεινε έως το 2016. Τότε τον απέκτησε η πολωνική Λέγκια Γκντανσκ. Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια, κατακτώντας ένα κύπελλο Πολωνίας».

Λίγο αφότου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοάο Νούνες, το «τριφύλλι» έκανε το ίδιο και με τον δανεισμό του Νορβηγού μεσοεπιθετικού Γκαϊάς Ζαχίντ. Επιβεβαίωσε λοιπόν ότι την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται με τα πράσινα και στη λήξη της θα υπάρχει οψιόν αφοράς του από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό του του ποδοσφαιριστή Γκαϊάς Ζαχίντ, ως δανεικού από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί δικαίωμα αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ζαχίντ γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στο Όσλο της Νορβηγίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του ως επιτελικός μέσος στη νορβηγική Βαλερένγκα, όπου παρέμεινε έως το 2017 καταγράφοντας 111 συμμετοχές και 29 γκολ, με ένα διάλειμμα έξι μηνών όταν δόθηκε δανεικός στην Ούλενσακερ. To 2017 τον απέκτησε με μεταγραφή ο ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο αγωνίστηκε στο Champions League, ενώ κατέκτησε και τις δύο σεζόν το πρωτάθλημα, καταγράφοντας 78 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 14 γκολ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: