Ο Ολυμπιακός κέρδισε σε φιλικό 3-2 την Βιτορούλ

Κοινοποίηση:
olympiacos-podosfairo-19062019

Μία καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας είχε ο Ολυμπιακός σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, επικρατώντας 3-2 της Βιτορούλ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την τσεχική Βικτόρια Πλζεν κληρώθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»
Champions League: Με Πλζεν ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό!
ΣΠΟΡ
19|06|2019 | 13:18

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 28’ με σκόρερ τον Μάνο, που επέστρεψε από τον δανεισμό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο 30’ ο Ποντένσε διαμόρφωσε το 2-0. Η απάντηση των Ρουμάνων ήταν άμεση, αφού μείωσαν σε 2-1 με τον Γκανέα, σκορ που ήταν κι αυτό με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μαρτίνς βρήκαν και τρίτο γκολ, κάνοντας το 3-1 στο 59’ με τον Γκιγέρμε. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 61’ με τέρμα του Ιάνκου. Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αγωνίστηκε ο Μπα για ένα ημίχρονο, όπως και οι Μπρούνο, Κάιπερς που έπαιξαν στο δεύτερο μέρος.

Οι ενδεκάδες στο Ολυμπιακός-Βιτορούλ 3-2

Ολυμπιακός (Μαρτίνς):Τζολάκης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Βούκοβιτς, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Ποντένσε, Σοδάνο, Μάνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Τζολάκης (80? Στουρνάρας), Τοροσίδης, Σουρλής, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπα, Γκερέρο, Μπρούνο, Κάιπερς, Βοΐλης, Σίλβα.

Viitorul (Χάτζι): Tordai, Kuipers, Mladen, Tiru, Grosu, Vina, Malaele, Achim, de Oliveira, Calcan, Ganea.

Επίσης έπαιξαν και οι: Colocaru, Buzbuchi, de Nooijer, Ma?an, Iancu, Tircoveanu, Iacob, Keita, Popescu, Leca, Tucaliuc, Danuleasa, Ilie, Artean, Houri, Halep, Birzu

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: