Ο “Μυστικός Δείπνος” του Ντα Βίντσι κρύβει την αποκάλυψη – Τι ισχυρίζεται ερευνήτρια

Κοινοποίηση:
mistikos-deipnos

Μία άλλη πρόβλεψη σχετικά με τη συντέλεια του κόσμου φέρεται ότι αποκαλύπτει ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι στο αριστούργημά του “Ο Μυστικός Δείπνος”

απομακρύνοντας τον κίνδυνο τουλάχιστον έως τη 1η Νοεμβρίου του 4006.Το συμπέρασμα αυτό εξήγαγε η Ιταλίδα ερευνήτρια Σαμπρίνα Σφόρτσα Γκαλιτσία μετά τη λεπτομερή εξέταση του πίνακα, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, περιείχε έναν «μαθηματικό και αστρολογικό γρίφο» στο παράθυρο σε σχήμα ημισελήνου, ακριβώς πάνω από το κεφάλι του Ιησού. Η ερευνήτρια ισχυρίζεται ότι ο Ντα Βίντσι είχε προβλέψει πως το τέλος του κόσμου θα έχει τη μορφή «οικουμενικής πλημμύρας» η οποία θα αρχίσει στις 21 Μαρτίου 4006 και θα λήξει την 1η Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, σηματοδοτώντας «μια νέα αρχή για την ανθρωπότητα».

«Υπάρχει ‘κώδικας Ντα Βίντσι’, όμως δεν είναι αυτός που έγινε διάσημος από τον Νταν Μπράουν» είπε η Γκαλιτσία, η οποία εργάζεται στα αρχεία του Βατικανού και είχε μελετήσει παλαιότερα χειρόγραφα του Ντα Βίντσι ως ερευνήτρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας. Όπως εξήγησε, εργάστηκε σε μία αλληλουχία συμβόλων, αποτελουμένων από τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου και τα 24 γράμματα του λατινικού αλφαβήτου που αντιπροσώπευαν τις 24 ώρες της ημέρας. Ο «Μυστικός Δείπνος», που κοσμεί την τραπεζαρία του μοναστηριού Παναγία της Χάριτος στο Μιλάνο, αναπαριστά τον τελευταίο δείπνο του Ιησού με τους 12 μαθητές Του, όπως περιγράφεται στη Βίβλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: