Ο Μιχαλολιάκος λέει ότι ο Μητσοτάκης θα βγει… αυτοδύναμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mixaloliakos_

Καλεσμένος στην Βεργίνα TV ήταν σήμερα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μίλησε για όλους και για όλα, ακόμα και για τα αίτια που το κόμμα του δεν πήγε καλά στις ευρωεκλογές.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η τοποθέτησή του ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι αυτοδύναμη στις προσεχείς εκλογές.

Το σχετικό απόσπασμα είναι στο 8.28

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. “επειδη θελουμε να κυβερνιεται η χωρα..” τα ειπε ολα! Χρυσαυγητες, προδότης κι αυτος._ Καταλάβατε πως παίζεται το. “σύστημα”; Τιποτα απολυτως ουσιαστικο δεν ειπε και αυτος. Μου εδωσε την εντυπωση πως απο κάπου τα διάβαζε και κάποια άλλα ηταν πανομοιτυπα με οσα λενε ολοι οι πολιτικοι. Σαν να μιλάει ο ιδιος κερατας σε ολους τους. Ουτε την αληθεια για το τι πραγματικα συμβαίνει στην Ελλαδα, είπε. Απαξ και εχεις μπει σε αυτη την βουλη, πιάστηκες στα διχτυα τού σατανά. Ο μιχαλολιακος ειναι το ιδιο ακαταλληλος και ανικανος αρχηγος κόμματος οπως και ολοι οι άλλοι. Πηρε αυτη την ενεργεια. Ολοι άχριστοι! Δεν εχουν Τον Χριστό τους!
    Αποχή ολοι οι Χριστιανοί Έλληνες απο τις κάλπες. Μόνο αυτο καταλαβαίνουν.
    Και αφήστε τα όλα στον Θεο!

  2. Με τέτοια μυαλά κ απόψεις δεν μπαίνεις Βουλή με τίποτα. Μεγάλος μάγκας ο Λαγός που απαίτησε τον μισθό του ευρωβουλευτή κ τον πήρε.. οι υπόλοιποι υποτακτικοι καθηστε εκεί σαν γραμματείς κ Φαρισαίοι μέχρι να σας πάρει στο λαιμό του.. καλό πάτο συντροφιά.. μυαλό δεν εχετε. Άκου εκεί να λέει ο κατελης ότι μόνο αυτός είναι η Χρυσή Αυγή..

Comments are closed.