Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους – Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!

Κοινοποίηση:
exypiretoyse-symferonta-toy-israil-makelaris-tis-neas-zilandias76

Κι άλλο χτύπημα “ακροδεξιού” που λάτρευε τον Σιωνισμό και την Μασονία και που θεωρούσε απειλή για τον κόσμο ΜΟΝΟ τους μουσουλμάνους …κι όχι τους τοκογλύφους.

Η επίθεση δεν έγινε στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας, ούτε σε καμιά μασονική στοά μα ούτε καν σε κάποια συναγωγή! Έγινε σε ένα τζαμί άνανδρα την ώρα που προσευχόντουσαν απλοί μουσουλμάνοι!

50 οι νεκροί στη Νέα Ζηλανδία. Το αντίστοιχο χτύπημα του Breivik στη Νορβηγία είχε σκοπό να στείλει αιματηρό μήνυμα από το Ισραήλ σε όσους διανοήθηκαν να υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους.
Και ξέρετε γιατί βρωμάει Μοσάντ κι αυτό το χτύπημα;

exypiretoyse-symferonta-toy-israil-makelaris-tis-neas-zilandias8

Γιατί ήταν άριστα οργανωμένο, υπήρχαν άφθονα όπλα και πυρομαχικά, στόχευσε σε απλούς πολίτες κι όχι στην εξουσία…
Την ίδια ώρα το Ισραήλ προχθές βράδυ βομβάρδισε 100 διαφορετικά σημεία στη Γάζα και φυσικά κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό.

Όλος ο πλανήτης έσπευσε να καταδικάσει την “ακροδεξιά” βία…. Επιπλέον ο δράστης συνελήφθη ζωντανός όταν σε άλλες περιπτώσεις εκτελούνται άνθρωποι επειδή απλά κινούνται απειλητικά μ’ έναν σουγιά στο χέρι.
Toν τελευταίο καιρό η Νέα Ζηλανδία ψηφίζει συνεχώς ενάντια στα συμφέροντα του Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε πόλεμο κατά της Νέας Ζηλανδίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στις μέρες μας. Πήραν το μήνυμά τους κι αυτοί όπως οι Νορβηγοί πολιτικοι που έκαναν φιλο-παλαιστινιακές εκδηλώσεις.

πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: