Ο Λάκης Γαβαλάς κάνει ΦΟΒΕΡΕΣ αποκαλύψεις για την ΜΑΦΙΑ στις φυλακές Κορυδαλλού! Μόλις μπήκα, μου πρότειναν…

Κοινοποίηση:
1

Για τις συνθήκες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για οικονομικά εγκλήματα.

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως το «μεγάλο κεφάλι» των κρατουμένων τον είχε πλησιάσει και τον ρώτησε αν ήθελε να εξοντώσουν κάποιον για λογαριασμό του.

«Το έχω βιώσει και δίνω κουράγιο στους φυλακισμένους. Είτε είναι στο Μεταγωγών στον Κορυδαλλό είτε στα κελιά του Κορυδαλλού. Έχω βιώσει και τις δύο αυτές φυλακές. Η φυλακή είναι μία κοινωνία όπως είναι και η κοινωνία έξω. Υπάρχουν οι τσαμπουκάδες, υπάρχουν και οι άγγελοι. Που διαβάζουν βιβλία, που δουλεύουν και θέλουν να σωφρονιστούν  Οι Πυρήνες της Φωτιάς μου είχαν κάνει δώρο όταν ήμουν μέσα.

Οπως οι κρατούμενοι, έτσι υπάρχουν και οι φύλακες που θέλουν να σε σωφρονίσουν, υπάρχουν και οι κακοί. Οφείλουν αυτοί που τους βάζουν να τους σωφρονίσουν. Ήταν δύσκολο αυτό που πέρασα. Μπαίνεις σε μία πτέρυγα, που είναι υψηλού κινδύνου. Στη δική μας την πτέρυγα, είχαμε ανθρώπους με μακιγιάζ τρομερό… Τους έβλεπα να έρχονται με… μάτια, πρησμένα, σαν να γύριζαν από τα μπουζούκια. Έτσι τους έβλεπα εγώ… Όπως έξω διαχειρίζονται πράγματα, έτσι γίνεται και μέσα. Αυτό ξεκινάει από ψηλά. Διακινούν οι μέσα προς τα έξω και οι έξω προς τα μέσα», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με τις απειλές στους σωφρονιστικούς είπε: «Ναι, υπάρχουν, όταν είναι κάποιος εκεί μέσα και βράζει μέσα σου, θα τσακωθεί, θα μιλήσει… Είχε έρθει ο Ρουπακιώτης να μας δει και του είπα ότι είναι χάλια η κατάσταση. Δεν γίνεται να βάζεις 4-5 άτομα στα κελιά, θα τσακωθούν αναπόφευκτα».

Μιλώντας για τα συμβόλαια θανάτου, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οταν μπήκα, μου είπε ένας “μεγάλος”. Θες να εξοντώσουμε κάποιον; Όχι του είπα. Σας το λέω κι ανατριχιάζω. Από την επομένη, όλοι μου μιλούσαν και μου έλεγαν κύριε Γαβαλά. Κανένας δεν με πείραξε ποτέ. Είχα τον απόλυτο σεβασμό».

Ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε και για την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. «Υπήρχαν πέντε κινητά, που διακινούσαν κάποιοι και μετά σε κατέδιδαν. Περίμενα στην ουρά να τηλεφωνήσω, με τις μύγες παρέα. Το έζησα αντρικά κι ωραία το θέμα μου. Αν κάποιος σου κάνει διευκόλυνση, την επόμενη φορά θα σε γδύσει. Ο κάθε κρατούμενος όσο κι αν υποφέρει θα πρέπει να εκτίσει όσο μπορεί καλύτερα να ξεχάσει το έξω και να μπει σε φάση φυλακής», υποστήριξε.

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον Παύλο Πολάκη είπε: «Τον σέβομαι γιατί έχει το μισό από το όνομα. Λάκη. Πρέπει να του βάλουμε και ένα πο ακόμα. Ποπο-Λάκη, φτάνει πια… Να τελειώσει αυτή η μαγκιά».

Αναφορικά με τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Εκανε έναν πολύ ωραίο κύκλο, μεγάλο. Ήταν συνεχιστής ενός brand name, της Channel. Η γάτα του που θα κληρονομήσει μέρος της περιουσίας των 150 εκατ. λιρών, ταξιδεύει μόνη της με ιδιωτικό λίαρ τζετ!»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΑΜΑΝ εκανε να μπει στον Κορυδαλλο και να ζησει την εμπειρια ο Λακης μας.

  2. Για δες ρε ενα ατομο που το παιζει και φυλακοβιος. Συγκατοικος του Λαυρεντιαδη, και διαμαρτυροτανε οτι λεει ο Λαυρεντιαδης ολο ξαπλωμενος ητανε κι εκανε τον αρρωστο…

  3. Εγω θα σταθω στα 150 εκατομμύρια του πουστη μοδιστρου,που αφηνει στην γατα του

  4. μπηκε κουβας και βγηκε λεκανη .,.,.,.

    αντε να χθεις μωρη λουγκρα που ασχολειται η κοινη γνωμη μαζι σου

  5. Ξεχαρμανιάσιανε τα κλεφτόπουλα Το γλέντησες μωρή,

  6. “Σκυψε κυριε Λακη” σου λεγανε κι εσυ το ειχες κανει με ευχαριστηση και πριν στο ζητησουν.Γι’αυτο καλοπερασες κουνιστρω εκει μεσα.

  7. Ειχαμε κανενα θεμα με σαπουνια η πηγε τζαμπα η φυλακη??

  8. Ας τα αυτά μωρη λουκριτια και κοιτα νε ξεχρεωσεις αυτά που εκρυβες απ το κρατος και τα πληρωνουμε εμεις ,παλιολουγκρα σιγα την φυλακη που εκανες αιντε χαιβανι σαπιο μερος του μεταπολιτευτικου συστηματως εισαι και εσυ.

Comments are closed.