Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ! Παιδόφιλος βγήκε από τη φυλακή μετά από 20 χρόνια και άρπαξε 8χρονο κορίτσι από μια στάση λεωφορείου για να το βιάσει

Κοινοποίηση:
ΠΑΙΔΟ

Ο δολοφόνος και σeξουαλικός δράστης απελευθερώθηκε λίγες μέρες νωρίτερα μετά την 20ετή του φυλάκιση όταν πλησίασε το κορίτσι στην πόλη Kyzyl της Ρωσίας λέγοντάς του ότι ήταν αστυνομικός.Ο άντρας πλησίασε τη στάση του σχολικού λεωφορείου και την άρπαξε λέγοντάς της ότι οι γονείς της την περίμεναν στο αστυνομικό τμήμα.

 

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να αρπάζει το παιδί από το χέρι και να περπατάει κατά μήκος πολλών δρόμων ψάχνοντας ένα μέρος για να το βιάσει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

“Το κορίτσι άρχισε να κλαίει,” δήλωσε ένας αστυνομικός στην εφημερίδα Plus Inform.

“Ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε να την ηρεμήσει και προσπάθησε να την τρομάξει. Τη χτύπησε στην κοιλιά με τη γροθιά του και τότε το παιδί άρχισε να κλαίει πιο δυνατά.”

“Το κλάμα της προσέλκυσε την προσοχή μερικών αντρών και ένας από αυτούς επιτέθηκε στον κατηγορούμενο, με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει.”

Αυτή η κίνηση του άγνωστου περαστικού έσωσε το κορίτσι από μια τρομερή σeξουαλική επίθεση, ίσως και δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αναγνώρισαν τον παιδόφιλο δολοφόνο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων.

Ο δράστης συνελήφθη στο Kyzyl, την πρωτεύουσα της περιοχής Tyva, στη Σιβηρία.

Η Ρωσική αστυνομία δήλωσε ότι ο άντρας απελευθερώθηκε από τη φυλακή μόλις εννέα ημέρες πριν αρπάξει το παιδί από τη στάση του λεωφορείου, αφού είχε εκτίσει 20 χρόνια στη φυλακή για το βιασμό και τη δολοφονία ενός ανήλικου κοριτσιού το 1998.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: