Ο Κώστας Σόμμερ παρέα με αιθέριες υπάρξεις σε παραλία της Μυκόνου – Ποια πρώην παίκτρια ριάλιτι ήταν μαζί του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
0352_kostas_somer_mikaela_skorta_1562019

ις καλοκαιρινές του βουτιές στη Μύκονο απολαμβάνει ο Κώστας Σόμμερ. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος στις πρόσφατες Ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί, βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην παραλία να χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα και την παρέα δύο αιθέριων και καλλίγραμμων υπάρξεων.

Μάλιστα, η μία από τις δύο κοπέλες που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν είναι και τόσο άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για την Μικαέλα Σκορτά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του ΑΝΤ1, Game of Love.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ήταν παρέα με μία καλή της φίλη και όπως βλέπουμε στα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φακός, αστειεύονταν μέσα στο νερό με τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτή με το άσπρο μαγιό, κάτι τσιμπουκάρες που κάνει με τέτοιες χειλάρες, να στον φιλάει και να τον ρουφάει συγχρόνως. Μόνο για τσιμπούκια αυτή. Η άλλη αφού βάλει φενιστιλ στον κώλο της για να μην την τρώνε τα τσιμπίματα από τα τκουνούπια μπορεί να την γαμήσει κάποιος. Το παίζουν μοντέλα. Αυτές και καμία άλλη δεν υπάρχει, ίσως να αληθεύει ότι αυτές μόνο το φωνάζουν ότι γαμιούνται.

  2. Πάρτε τις γριές και τους χαζόγερους και πάτε λευκό πύργο για μακεδονία ξακουστή εσείς

  3. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΈ?? ΛΕΒΈΝΤΗ?? ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΌ ΠΊΣΩ!!!

  4. Γέρνει και λίγο ο κοντός…. Νομίζει ότι είναι και γκόμενος και ότι οι γυναίκες το παίζουν για πάρτυ του…. Εμένα μου φαίνεται ότι πρέπει να το ψήνει το ακριβό καλαμάρι στον πλατύ γιαλό σαν τον Απόστολο….

  5. Παίζει να μπαίνει από την πίσω πόρτα ο Κωστής και στα δύο;

  6. Η βίζιτα πάει σύννεφο. Όλα τα τηλε-σκουπίδια των ριάλιτι, κατεβαίνουν Μύκονο, να βρουν κανέναν Άραβα ή κάποιον μ@λάκα της υποκουλτούρας – τηλεοπτικής χαβούζας, να κάνουν βίζιτες μερικών χιλιάδων ευρώ, να σνιφάρουν κόκα και να γυρίσουν με την μήτρα στο χέρι στην Αθήνα, παριστάνοντας τις «κυρίες».

Comments are closed.