Ο Κυριάκος στις ΗΠΑ και η Μαρέβα στην παραλία! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mareva_

Ως γνωστόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου θα καθίσει περίπου για μια εμδομάδα.

Αντίθετα, η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι ιδιαίτερα “ενεργή” στην Ελλάδα.

Τι κάνει;

Η σύζυγος του πρωθυπουργού πηγαίνει και καθαρίζει… παραλίες.

Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, ενημερώνοντας πως συμμετέχει στο κίνημα #worldcleanupday, την ημέρα καθαρισμού των παραλιών σε όλο τον κόσμο.

Συνόδευσε την φωτογραφία της με ένα ισχυρό μήνυμα οικολογικής συνείδησης.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Οι καθαρές παραλίες αφορούν όλους μας. Κάθε «σημάδι» που αφήνουμε έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία μας. Είναι η στιγμή να θωρακίσουμε τις ακτές μας από τα απορρίμματα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ ΝΑΡΚΟΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΑΛΒΑΝΟ ΡΑΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ????Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ !!!! ΣΑΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΕΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟ !!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!!

  2. Είχε και τον τούρκο «γυμναστή», μαζί της η εβραία;

Comments are closed.