Ο Κινέζος πρόεδρος κυκλοφορεί στην Αθήνα με… 800.000 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
limouzina_2

Δεν υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο του Κινέζου προέδρου…

Απλά τα “σπάσει” η λιμουζίνα N501 της μάρκας Hongqi, με την οποία κινείται στην Αθήνα, αξίας… 800.000 ευρώ.

Κατ’ αρχήν έχει τέσσερις πόρτες και μήκος 5,48 μέτρα. Η limo Hongqi N501 είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο όχημα που βασίζεται στην πλατφόρμα του Audi A6L, που κατασκευάζεται από την FAW – Volkswagen.

Η FAW αγόρασε πρόσφατα την μάρκα Hongqi, που είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων στην Κίνα.

Στο εμπρός μέρος της η λιμουζίνα του Σι Τζινπίνγκ έχει μια μεγάλη μάσκα χρωμίου που κάνει το επιβλητικό αυτό όχημα ιδιαίτερα πολυτελές.

Το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από ένα βενζινοκινητήρα V8 4.0 λίτρων.

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον Κινέζο ηγέτη, ωστόσο οι υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του εντυπωσιακού τετράτροχου δεν είναι γνωστές.

 

Η ιστορία της μάρκας Hongqi

Το όνομα Hongqi σημαίνει “κόκκινη σημαία”, ένα παραδοσιακό σύμβολο για το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ξεκίνησε το 1958 από το Group First Auto Works (FAW). Ως τώρα η Hongqi ήταν το επίσημο όχημα για υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους εντός και εκτός Κίνας.

Ο Μάο Τσε Τουνγκ χρησιμοποίησε τα αυτοκίνητα αυτά κατά την ιστορική επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον στην Κίνα τη δεκαετία του 1970.

Δύο πολυτελείς Hongqi φορτώνονται σε αεροσκάφος της Air China (Boeing 747) και ακολουθούν τον Κινέζο πρόεδρο στο εξωτερικό.

Μέχρι τώρα ο Σι Τζινπίνγκ δεν αποχωρίζεται τη λιμουζίνα του.

 

limouzina_4 limouzina_3 limouzina_2 limouzina_1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Συμφωνω απολυτα με το σχολιασμο του
    “Ιατρου Πρκτολογου”! Διαφορα “σουργελα” δεκαπενταχρονα και ο καθε αποτυχημενος Ελληναρας,εχει αποψη!
    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ…ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!! “ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!
    ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ…ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!!
    ΟΥΣΤ ΝΟΥΜΕΡΑ!

  2. A re i zilia ke o fthonos pai sinefo me tous Zulu grekouliarides.

  3. Αιντε να ειδω αν ανεβασετε το κατωθι σχολιο μου.
    Ξυπνηστε.Η μασονια εδω και πολλα χρονια εχει αλωσει τη Κινα.

  4. Πάντα όταν πηγαίνουν σε κινεζικό παραγγείλω θαλασσινά όπως γαρίδες κτλ. Γιατί αν παραγγείλεις κρέας δεν ξέρεις αν τρως γάτα η σκύλο.

  5. Εχει και πυραυλακια σαν τον Κουλη και τον τσιμπλα στις παντες.

  6. Κινεζικο αντιγραφο Audi και Mercedes…Ολα τα αντιγραφουν οι Κινεζοι

  7. Συμφωνω απολυτα…Κινεζικη μα’ι’μουδια…Καθαρη αντιγραφη απο Γερμανικα αυτοκινητα…..Ενα συνοθυλευμα απο VW, MERCEDES και BMW…Οταν βρεχει , ξεβαφει???? Με καμια στρακαστρουκα , ανοιγουν τρυπες????

  8. Βολσκσβάγκεν η Προεδράρα;;; Ξευτίλα… κινητό ελάττωμα, θα ταιριάζει μαλλον απόλυτα με τα κινέζικα προϊόντα! Κυριακής χαράς, Δευτέρας λύπης…

  9. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 800000 ????? ΤΟΣΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ????? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

    1. Αυτό που Λες Ότι στις Δουλειές τους οι Κνέζοι ΔΕΝ Παίρνουν Έλληνες ( και Όχι Μόνο Έλληνες, αλλά Γενικά Παίρνουν ΚΙΝΕΖΙΚΟ Προσωπικό ), Είναι Αλήθεια.

      Στην Ιταλία, στα Χιλιάδες Κινεζικά Εστιατόρια, που Υπάρχουν, Όταν Πηγαίνεις για Φαγητό Βλέπεις ΜΟΝΟ Κινέζους Εργαζόμενους. Εγώ, Προσωπικά, Γνωρίζω, ΜΟΝΟ Ένα Μαγαζί στο Μιλάνο, Όπου στα 10 Άτομα Προσωπικό που Έχει, οι 2 Είναι ΙΤΑΛΟΙ Εργαζόμενοι και οι Δύο Είναι ΜΑΓΕΙΡΕΣ. Προφανώς Διότι, το Συγκεκριμένο Κινεζικό Εστιατόριο, Εκτός από την Κινεζική Κουζίνα που Προσφέρει, Έχει Ενσωματώσει και την ΙΤΑΛΙΚΗ Κουζίνα.

      Και στο Συγκεκριμένο Κινεζικό Εστιατόριο, Όταν Πηγαίνω για Φαγητό με Φίλους ή Συναδέλφους από την Εταιρία Όπου Εργάζομαι, Παραγγέλνουμε ΙΤΑΛΙΚΗ Κουζίνα, 7 στις 10 Φορές που θα Πάμε.

      Άγγελος από Μιλάνο

    1. Εσύ ούτε καροτσάκια δέν φτιάχνεις.

Comments are closed.