Ο Ινδός Πρόεδρος υποστηρίζει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

Κοινοποίηση:
18_2

Την ώρα που το ελληνικό πολιτικό σύστημα προετοίμαζε την προδοτική συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας στις Πρέσπες, ο Πρόεδρος της Ινδίας Ραμ Ναθ Κοβίντ, κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα τον Ιούνιο, προέβη σε μια συγκινητική δήλωση για να ταρακουνήσει τους Έλληνες πολιτικούς καλώντας τους στην ουσία να μην προχωρήσουν στην προδοτική τους πράξη.

Από τους Έλληνες πολιτικούς κανείς δεν βρήκε το σθένος να υποστηρίξει την ένδοξη Ελληνική ιστορία της Μακεδονίας, ενώ σύσσωμο το πολιτικό σύστημα αποδέχεται τη σύνθετη ονομασία με τον όρο«Μακεδονία» για τα Σκόπια. Απέναντι τους βρέθηκε ο Ινδός Πρόεδρος, ο οποίος αψηφώντας την κυβέρνηση και τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρέδωσε μαθήματα Ιστορίας προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας:

«Ο πιο διάσημος Έλληνας που ήρθε στην Ινδία ήταν ασφαλώς ο Μέγας Αλέξανδρος. Έφτασε ως επικεφαλής ενός στρατού κατακτητών το 326 π.Χ. – αλλά έφυγε ως φίλος. Κάθε Ινδός μαθητής γνωρίζει ότι ο Αλέξανδρος και ο Πόρος αναμετρήθηκαν σε μάχη και έπειτα, έγιναν σύμμαχοι».

Με αυτήν την ανάρτηση στο twitter ο Κοβίντ, διαφήμισε σε ολόκληρο τον κόσμο την Οικουμενικότητα του Ελληνικού πολιτισμού και την αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Με αυτήν την ανάρτηση στο twitter ο Κοβίντ, διαφήμισε σε ολόκληρο τον κόσμο την Οικουμενικότητα του Ελληνικού πολιτισμού και την αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μ@λακίες. Οι ινδοί βλέπουν τι γίνεται και σου λένε καλύτερα να λέμε ότι αναμετρηθήκαμε με τους Έλληνες που έχουν και τόσο πλούσια ιστορία παρά να μας ξεφτυλίσουν τώρα κάτι τσουτσέκια εκεί επάνω…Η ινδία ότι ώρα θέλει τα κάνει τα Σκόπια λημνούλα και το βγάζει και στο Μπολυγουντ σαν μπλόκ μπάστερ!

Comments are closed.