Ο Ησαίας χόρεψε με… Μάκη Χριστοδουλόπουλο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Από τους ψαλμούς και το “Ησαία Χόρευε” στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, όπου έγινε ο γάμος της γνωστής ποινικολόγου Γιάννας Παναγοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της διαιτητή της FIFA Γιάννη Σταυρίδη, χτες στις 7 το βράδυ, στο Κολωνάκι, τη σκυτάλη πήρε ο… Μάκης Χριστοδουλόπουλος στο ξέφρενο γαμήλιο γλέντι, που ακολούθησε μέχρι πρωίας.

Screenshot_2019-10-13-17-57-10

Η νύφη έλαμπε στο χολυγουντιανό νυφικό της, με το γαμπρό να μην της αφήνει το χέρι, ούτε όταν ο παππάς έλεγε την πιό γνωστή φράση του Ευαγγελίου “η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”.

Εντυπωσιακή στην ολόμαυρη τουαλέτα της η κουμπάρα Τατιάνα Στεφανίδου, με τον κουμπάρο Νίκο Ευαγγελάτο, που καμάρωνε διπλά και γιά την πανέμορφη κόρη τους.

Συγγενείς και φίλοι του ζεύγους κι ανάμεσα τους δημοσιογράφοι έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν στο ζεύγος, τόσο στην εκκλησία, όσο και στο καταπληκτικό γλέντι, που ξεκίνησε με ένα δροσερό κοκτέιλ στον κήπο πασίγνωστου ρεστωράν της παραλιακής και συνεχίστηκε στην λαμπερή αίθουσα, που ήταν φορτωμένη πολύχρωμα λουλούδια, κρύσταλλα και κεριά.

γαμος1

γάμος2

γάμος3

Η είσοδος των νεόνυμφων πνίγηκε στο χειροκρότημα, κυρίως τη στιγμή, που αντάλλασσαν καυτά φιλιά.

Μετά το κόψιμο της τούρτας, νύφη και γαμπρός επιδόθηκαν στο πατροπαράδοτο και συμβολικό έθιμο του, ο ένας να ταίζει τον άλλον.

Ακολούθησε σαμπάνια, ενώ το ενδιαφέρον κορυφώθηκε, όταν προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη, που είχε στηθεί εκεί, ένα βίντεο, που γυρίστηκε ειδικά γιά αυτή, την τόσο όμορφη στιγμή της ζωής τους, όπου μίλησαν ο ένας γιά τον άλλον και γιά το μεγάλο τους έρωτα, που ξεκίνησε σε ένα δικαστήριο!

Οι νεόνυμφοι άνοιξαν το χορό, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο… παππούς της νύφης, που χόρεψε μαζί της. Πλούσιο το μενού, που το σέρβιραν… μαυροσκούφηδες σερβιτόροι.

Οι “Δικογραφίες”, εύχονται να μεγαλώσει ο έρωτας και η χαρά τους!

Πηγή: dikografies

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: