Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε σχέση 7 ετών με γυναίκα του GNTM! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1
Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της”.
Κάθε φορά που δίνει μια συνέντευξη ο Ζάχος Χατζηφωτίου και μια άγνωστη αλήθεια έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά, ωστόσο, αυτά που αποκάλυψε στο Τι λέει; και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, προκαλούν μια… αίσθηση παραπάνω.

Αρχικά, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μάθει η Τζένη Καρέζη από μία φίλη της ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει «Εγώ θα της τον πάρω»! Δεν την ενδιέφερα, την ενδιέφερε να με πάρει από την Καρέζη. Κακιά! Η Τζένη δεν τα είχε αυτά. Να είμαστε ειλικρινείς».

Στη συνέχεια, όμως, το Greece’s Next Top Model μπήκε στην κουβέντα με τον πιο απρόσμενο τρόπο: «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. με τη μαλακια που κουβαλανε οι γυναικες στον εγκεφαλο τους δεν μου κανει καμια εντυπωση.

  2. παει τα επαιξε ο καλοζωησμενος μπαρμπας καιρος για γεροκομειο καιρος για επισκευη……………

  3. εχουν ξεκουτιανει οι γεροι!
    οσο τους κοβει τις συνταξεις τοσο πιο πολλες μαλακιες μας σερβιρουν!
    ολο γαμανε! δεν μπορουν να κλασουν αν δε γειρουν ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΑΜΑΝΕ!
    τους εχουν αποσαλεψει τα λειωμενα μυαλα οι γιατροι με τα γεννοσημα και ολο μαλακιες ακουω και διαβαζω καθε μερα!
    ΡΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 52- 11 ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΟΛΑ!

  4. Τι στη Β.Αφρικη πολεμησε στον Β’ΠΠ,τι τις εχει μαμησει ολες τισ διασημες της σοουμπιζ απο το 1950 ως σημερα,τι στο φεγγαρι μαμουσε εξωγηινες και στη Μυκονο πελεκανους…Ο Βαρωνος Μυνχαουζεν.

    1. Ο Χατζηφωτιου τα εχει ξαναπει αυτά,γιατι δεν βγηκε καμια να πει ότι λεει παραμυθια,γιατι:;

Comments are closed.