Ο Γιώργος Παπανδρέου έφαγε τούμπα στη Βουλή – Έπεσε από την καρέκλα του!

Κοινοποίηση:
Παπανδρεου

Ενα ευτράπελο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ένα μικρό ατύχημα.

Τι συνέβη; Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να καθίσει στο έδρανο, όμως η καρέκλα του υποχώρησε και ο πρώην Πρωθυπουργός έπεσε κάτω.
Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε καθώς δημοσιογράφοι τον είδαν λίγο αργότερα να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής χωρίς πρόβλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. καλά που δεν χτύπησε το κεφάλι του να γεμίσει ο τόπος σκατα

  2. ΜΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΗΝΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΗΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ.

  3. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΧΙΜΠ@ΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΥΒΑ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΥΒΑ

  4. ουτε η καρεκλα δεν τον ηθελε..καλο σημαδι αυτο..

  5. ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΟΓΓΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .

  6. Για δεν έχεις video να κλάσουμε από τα γέλια;

  7. Η μούμια μαργαρίτα αυτο το ξόανο έβγαλε αυτο το σιχαμα

  8. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Η ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΔΕΝ ΜΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ

  9. Ηθελα να ξέρω ποιά ζώα ψηφίζουν ακόμη και κάνουν βουλευτή αυτό το εβραιοπροσκυνημένο και πουλημένο πολιτικό τομάρι!!!!

  10. Τή μία πεφτει απ’ τό ποδήλατο γιατι τόν γαύγισε ενα σκυλάκι όταν πέρασε δίπλα του,την αλλη πέφτει μαζί μέ τήν καρέκλα του.Αυτό το ατομο ο ελληνικός λαός εκανε και πρωθυπουργό τής χώρας καί πηγαίνοντας τότε στή Θράκη εκανε δηλώσεις περί δικαιώματος αυτοπροσδιορισμου σέ μία εθνικά ευαίσθητη Περιοχή.Πώς μετά νά μην δηλώνει ΄΄τουρκος΄΄ο Μουσουλμάνος Δήμαρχος,αφού μόνοι μας ακυρώνουμε την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ? Ανδρεας Χ.

  11. Αυτος ο Γκουφη, ειναι ικανος να τρεχει σε αγωνα δρομου μονος του και να ερθει δευτερος….Αυτους ψηφιζουμε και υστερα μας φταινε η Μερκελ και οι Αμερικανοι…..

Comments are closed.