Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε την ημερομηνία και την εκκλησία του γάμου του με την Τ. Μπαλατσινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
anakoinosi

Ξαφνικά, σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσίνου : «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Λίγο μετά κι αφού είχε ήδη γίνει γνωστή η αναγγελία του γάμου του, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ. Οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν με το καλό και τον ρώτησαν αν το σκέφτηκε καλά. «Ευχαριστώ πολύ… φυσικά και το σκέφτηκα καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι». Όταν τον ρώτησαν πού και πότε θα γίνει ο γάμος, εκείνος απάντησε «Τον Ιούνιο σε κάποια ενορία της Αθήνας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έφαγε καλά με τον βλαχοπασόκο και όταν τα μεγαλεία τελείωσαν την έκανε με ελαφρά. Τώρα έβαλε πλώρη για τον λιγούρη μιας και θα υπουργοποιηθεί όταν βγεί η νουδούλα. Αντιπαθητικοί και οι δύο.

  2. αντε τυχερούλη ….
    γυναίκα με 3 ετοιμα παιδιά παίρνεις …..
    ουτε εσυ να κουραστείς ουτε τίποτα …
    μόνο το χέρι στην τσέπη να βάζεις γιατί τα παιδιά εχουν εξοδα….
    τήν ξεζούμισε στόν @@@τσο ο κωστόπουλος κ τώρα πού γέρασε την παίρνει ο υπουργάρας μας ….

  3. Η Μπαλατσινού μεγαλο-πουτ@ν@κι, ακριβοπληρωμένο κωλαράκι. Περιμένει το εύκολο χρήμα ή ξαφνικά τον αγάπησε?

Comments are closed.