Ο Αλβανός ομολόγησε ότι βίασε 14χρονη σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Κοινοποίηση:
720_668203_976760fac5-bab63e1f38a61f70

Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού, αλβανικής υπηκοότητας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας για τον βιασμό μίας 14χρονης, σε ξενοδοχείο του νησιού.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε ξενοδοχείο στη Δασιά, όπου η 14χρονη Βρετανίδα έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, που εντόπισε και συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 32χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Πηγή: corfutvnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ολα αυτα τα σκουπιδια που κουβαληθηκαν εδω, να σκοτωνουν και να ληστευουν και να βιαζουν και να πουλουν ναρκωτικα και λαθραια τσιγαρα και ενας λαος που κοιμαται τον υπνο του δικαιου και ανεχεται αδρανης ολα αυτα τα κακοποια στοιχεια, αντι να τους στειλει στο διαολο, αυτους και τους αλητες τους αλληλεγγυους!!!!!!! Στην πατριδα τους τα σκουπιδια αυτα θα τα ειχαν κρεμασει για τετοιου ειδους εγκληματα!!!!!!!! Η…….φιλεσπλαχνη Ευρωπη τους θυμιαζει!!!!!!!! Εχουμε εδω τον Πακιστανο που σακατεψε το αγγελουδι την Μυρτω στην Παρο και τον ταιζουμε τον κοπριτη και σε λιγο θα ειναι εξω με τους αθλιους νομους που εχουμε, διοτι ουτε τα ισοβια ειναι πραγματικα ισοβια σ’ συτη την χωρα!!!!!!!!!!

  2. πάρτε μλάκες ξενοδόχοι πολλά αλλοδαπά στη δούλεψη σας να γλυτώσετε πενταροδεκάρες, για να σας κάνουν την καλύτερη διαφήμιση στο εξωτερικό!!!

    ¨Ααα πάρτε και πολλά πάκια να γλυτώσετε περισσότερες πενταροδεκάρες, όπως ο άλλος ισλαμοξενοδόχος στη Πάρο πριν 7 χρονάκια με το βιασμό-τσάκισμα της Μυρτώς…

  3. Γαλατοαλβανος η” Βοσηγοτθοαλβανος η”Βουλγαροαλβανος η”Καυκασιοαλβανος ? Μαλλον οστρογοτθοαλβανος…Χιμπατζης ατοφιος.

Comments are closed.