Ο Αγαπημένος Φ…. Των Μικρών Παιδιών- Ο διάσημος παρουσιαστής που είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε 12χρονο κορίτσι ζεί ελεύθερος

Κοινοποίηση:
man-shadow-skia-antras

Ο διάσημος πρώην παρουσιαστής παιδικών εκπομπών στη Βόρεια Ελλάδα και παιδεραστής Φωτούλης είναι ζωντανός κι εκτός φυλακής.
Είχε καταδικαστεί το 2006 σε 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση, τα οποία αμφιβάλλω αν τα έκανε μέσα στη φυλακή, γιατί ο αδερφός μου τον είχε δει στο Mediterranean Cosmos να κυκλοφορεί ελεύθερος το 2009-10, όταν κυκλοφορούσε η φήμη πως τον είχαν καθαρίσει στη φυλακή.


Ποιος δεν τον θυμάται που έκανε επισκέψεις από τη μια πόλη στην άλλη. Ποιος δεν θυμάται την φάτσα του στο τηλεοπτικό γυαλί χρόνια τώρα.
Από χρόνια ήταν σε εκπομπές για παιδιά, πήγαινε από πόλη σε πόλη και διοργάνωσε πάρτι κτλ. Ποιος δεν θυμάται ακόμη το “σπίτι του Φωτούλη” που το διαφήμιζαν ως το απόλυτο κέντρο για παιδικά πάρτι. Τα τελευταία χρόνια έβγαινε στην τηλεόραση σε δικές του εκπομπές και παρακαλούσε τα παιδάκια να πάρουν τηλέφωνο ή να του στείλουν μήνυμα
Ο Φώτης, γνωστός τηλεπαρουσιαστής παιδικών εκπομπών σε μικρούς τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης για ασέλγεια σε 12χρονη κοπέλα πριν από κάποια χρόνια. Και λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του με ένα σεντόνι. «Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό όταν με ορμούνε τα παιδιά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν. Η καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή έγινε από τους γονείς της δωδεκάχρονης. Το κοριτσάκι μετά το χωρισμό των γονιών του ζούσε με την γιαγιά του και αποκάλυψε στη μητέρα του την «περιπέτειά» της.

Όπως έγινε γνωστό, το ανήλικο παιδί θαύμαζε τον παρουσιαστή και ξεκίνησε να πηγαίνει στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού της Κατερίνης, στο οποίο ετοίμαζε την παιδική του εκπομπή ο «Φωτούλης». O 56χρονος άρχισε να έχει στενές επαφές με την ανήλικη, την οποία έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του και την καλούσε στο ξενοδοχείο που έμενε και δεν δίστασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τις οποίες επαναλάμβανε τακτικά. Μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης στο αστυνομική τμήμα, ο παρουσιαστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς στο κινητό της ανήλικης βρέθηκε μήνυμα, με το οποίο ο παρουσιαστής της ζητούσε να συναντηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εξετάζοντας το κινητό τηλέφωνο του παρουσιαστή, εντόπισαν και μια φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η «δραστηριότητά» του με το ανήλικο κορίτσι.

Παρεμπιπτόντως, οι παιδεραστές κι οι βιαστές δεν μπαίνουν σε κανονικές φυλακές, αλλά σε συγκεκριμένες φυλακές όπου είναι μόνοι τους, χωρίς άλλου τύπου εγκληματίες. Άρα δεν τους βιάζουν, δεν τους σκοτώνουν, δεν υπάρχει αυτή η “άτυπη απονομή δικαιοσύνης” από άλλους κρατούμενους. Και κανείς δεν μπαίνει ισόβια.

Αυτό σε αντιπαράθεση με την είδηση για τον τύπο στην Αμερική που προσπάθησε να εκδώσει την κόρη του μέσω αγγελίας και καταδικάστηκε σε 60 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: newsthessaloniki.gr – εκπομπή στη ΦΟΡΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: